TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, January 4, 2011

uNikNya SinKs ni..!!!

hyppe!!!
cakap pasal sinks pulak..
eh..xnak cakap banyak..
layan jelah korang dengan gambar2 nih...
















p/s : kalau sinks dekat shopping mall macam ni...
mesti lagi ramai blogger suka snap2 picture dekat toilet kan3???
x kire laki ke pompuan..
huhuhu..



4 comments:

diana said...

kalau kat shopping mall macam ni,
mesti ada kes kecurian sinks..

||aLeaSaRa|| said...

yelah kan,blogger kan pantang nmpk benda yg menarik,otak yg kreatif sukakan kelainan.kalaulah sink kat umah dan toilet mcm tu,gamaknya anak2 gosok gigi tak sudah2,mak nya pulak cuci pggn sealmari pun sanggup he3...

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Maryam Fatanah said...

pic nombor 3 tu cm best je sinki nye..boleh wat slide kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...