TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, December 29, 2011

TENTANG DHIA! MANISNYA BUDAK KECIK NIH!



dahsyat betul penangan cerita nih...
sampai budak kecik nih pun buat status kat FB...


mula2 Faiqah @ anak buah Nad chat dekat FB...







hehehe...


tengok status dia...





sedih sangat tu...
tertaip ahmad pulak...


















p/s : Tentang Dirah bila???
heeeee~



Wednesday, December 28, 2011

WORDLESS WEDNESDAY # GOOD LUCK FOR FINAL EXAM!!!

















p/s : okay!!!
pensel guna untuk OMR je...
huhu



Friday, December 23, 2011

BALIK KAMPUNG!!!




















fly???
weeeee~



okay!
bukan...
haritu kalau tiket balik kl dah habis..
memang pikir nak fly...
walaupon gayat....








p/s : bila nak merasa jumpa pramugara nih???
huhuhu



Wednesday, December 21, 2011

WANG KERTAS WARNA KUNING!



blog kuning..
so nak cakap pasal wang kertas warna kuning je...
heeeeee.....







maaf...
tema wang kertas RM20 warna kuning ni..
penyu pulak..
bukan itik...
huhuhu









p/s : terima kasih..
sudi mengabadikan warna kuning sebagai warna wang kertas nih...
hehehehe



WORDLESS WEDNESDAY # REALITY!
















Sunday, December 18, 2011

PROJEK LANDSKAP HASIL TITIK PELUH KAMI!!!!



Assalamualaikum...
dulu awal-awal sem Nad ada post entry kena buat landskap kan...


minggu lepas Nad dan kawan-kawan lain dah start present landskap hasil titik peluh kami semua..
hasil memang tak cun sangat...



tapi memang berbaloi lah...
bila tengok gambar sebelum direnovate..
macam nih...


dan ni gambar selepas 10 minggu...







gambar minggu ke 13...
minggu presentation..































p/s : blogger askar pon datang time nih...
huhuhu...





Saturday, December 17, 2011

MAAF! CIKGU LUPA...



Assalamualaikum...
nak cerita sikit..
sebenarnya cerita lama je pon...


baru2 nih...
result UPSR kan dah keluar...
jadi, Nad pon tanya lah anak murid Nad...

eh jap...
Nad penah mengajar tau...
nak tau, baca kat sini..



okay..
ni soalan dari Nad untuk 'Adani..
anak murid Nad..





opsss....
sory2....
Cikgu Nadirah ni pon satu..
tanya soalan takde kena mengena dengan status budak kecik tu..
huhuhuhu...












p/s : bulan 3 tahun depan dah start mengajar...
camne nih..
nak hafal nama semua nama anak murid..
huhuhu...



Wednesday, December 14, 2011

WORDLESS WEDNESDAY # YAWN!






















p/s : buat esaimen sampai pukul 5 pagi...
doakan present Landskap petang ni berjalan lancar..
Amin...



Sunday, December 11, 2011

HOT LAH DIA..!



hot woo blogger UTM nih...
muka dia terpacak di papan kenyataan arked cengal...
time Nad jalan2 nak beli makan aritu...
ni gambarnya...







ha!
tapi blur skit..
enset murah je nak snap...
huhuhu....










p/s : hot kan Iez Qis...
hehe...




Wednesday, December 7, 2011

REBUT SEKOLAH BAGI LATIHAN MENGAJAR SEMESTER DEPAN!!!










tadi petang ada Ko-Q (kokurikulum)
tiba2 member message bagitau penempatan bagi LM dibuka....
balik2 kelas Ko-Q terus on lappy...
tanpa buka tudung bagai...




cepat2 isi borang...
member bilik sebelah dengan bilik depan dah meraung2 (hiperbola)...
sebab broadband yang buat hal..
hahahaha...
takot sekolah yang dorang nak, dah di cop orang lain....






haissshhh...
memang lawak situasi tadi...
bila dah settle semua lega...






berebut2 sampai budak2 post status ni dekat group...












hahahahaha!!!!














P/s : fuhh!!!!
serius nervous nak isi penempatan untuk Latihan Mengajar bagi Sem depan.....
nasib baik lepas...
harap2 sekolah ni tak dirampas oleh orang lain...
mudah mudahan ada rezeki...
Amin...





Saturday, December 3, 2011

HADIAH BIRTHDAY DARI DIA!



ehem...


dapat hadiah ler...
heeeee....




taddaa!!!!




comel je dia balut hadiah...
huhuhu...



thank you soooo mucchh!!!!











p/s : hadiah???
rahsia...
lalalalala~


Wednesday, November 30, 2011

WORDLESS WEDNESDAY # MENJAHiT CROSS STITCH


1. 





2.




3.











TADDDAAA!!!!!










p/s : ni member Nad ler...
dia dah ada awek...
jangan ngorat yer...
hahahaha...



Monday, November 28, 2011

KASIH SAYANG ANTARA KAMI



Assalamualaikum..


baca je kisah kat bawah ni yer...


Afiq : Gha...

Nad : yer..

Afiq : blanje Apiq topap..Plz..Apiq xde duet dh..minggu dpn baru Apiq stat keje..Plz2..

Nad : nanti akak topup..

Afiq : Woa....thanks kakak...luv u sgt...muah muah...k tata..i miss u..

Nad : Gedik!!!


keesokan hari..................




Afiq : Nie last kredit...... :(

Nad : jap g lah...ptg..akak ade keje..


(malam tu Nad g lah kedai topup...janji petang...haha...Nad beli kad punyer...malas nak gores dan send nombor kat adik....jadi Nad tunda bg esoknye )



Keesokan harinya lagi...



Afiq : Hi, please call me back...
( hahaha...mmg takde kredit adik den ni...dia send message tu pon free...guna service Maxis )

Nad : *111*412323930913-09#

Afiq : thanks... :)

Nad : welkem..ngade!

Afiq : bila lagi nak ngade2 dengan akak..hahaha...eh, Apik tak leh msg lah..bukannye taknak msg...tp nak jage kredit ni leklok..esok nak g Rawang lg kan...sory x dapat luangkan masa dengan akak...Afiq miss u...haha..bubye!! :)


pergghh..bajet!!! Nad kol semalam tengah message ngan awek gak..
haisshh...


ececece!!! tak pernah2 panggil Nad 'akak' pon sebelom ni..
sebelum ni panggil nama jer kot...
nak panggil 'ira'...
memandangkan Afiq macam Lisa Surihani...
tak reti cakap 'R'...
tu jadi 'Gha'...
hahaha...










p/s : bertuahkan jadi adik Nad..
kan3???
hahahahaha.....



Friday, November 25, 2011

DEWAN SULTAN ISKANDAR UTM SKUDAI GEMURUH DENGAN PENYOKONG HARIMAU MUDA



isu lama???
peduli hape..
baru jer 4 hari lepas kot...
nak jugak update!!!!


isnin bersamaan 21 Nov 2011
Nad dan pelajar2 UTM yang lain..
pergi ke DSI untuk menyaksikan perlawanan akhir..
Malaysia VS Indonesia...
sempena Sukan SEA 2011...


Majlis Perwakilan Mahasiswa UTM yang anjurkan benda nih...

siyes...
Nad rasa macam dalam stadium...

lebih 2000 mahasiswa menonton perlawanan nih...
dan 50 daripadanya pelajar Indonesia..


tengok Video ni...



hurmm..
vid ni x ambik kat part pompuan pon..
kalau tak, mesti masuk muka Nad...
hahaha..




yang lawaknya..
masa tengok game ni...
yang duduk belakang Nad, lelaki..
perghh..
emo giler...
perkataan 'bodoh botak'..
dan carutan terhadap Bonai berkali2 Nad dengar...
hahahahaha.... 



Nad nampak yana, ain farahah, paan kowt dan keroro masa game nih...
maaf..
malu ler tegur...
huhuhu...



TAHNIAH MALAYSIA!!!!





p/s : time nih Nad pakai baju hitam kuning..
go tiger go!!!



Thursday, November 24, 2011

I LOVE YOU







alolololo....

sweetnyer....

tapi...

muka kartun tu...
part last...
cam nak kena penyepak jer..
buruk ar...!
hahahahaha









p/s : okay...
jejaka2 kacak..
boleh guna tips nih ek...
hahahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...