TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, September 15, 2011

PROJEK LANDSKAP DI UTM SKUDAI



sem baru...
subjek pon baru..
projek pon baru...








okay!!!
sem ni Nad ada ambik subjek Design of Horticulture..
tadi hari pertama kelas untuk subjek ni...



yang ada pondok tu lah tanah lot untuk kami...



tepi tu tasik tau...
kalau penat, mandi situ kejap....




ini tanah lot yang dah bersemak samun selepas ditinggalkan selama 4 bulan...
oleh senior...
hehehe...


okay...
3 gambar ni lah kawasan kitorang...


proses pembersihan pon di mulakan...

bahan2 untuk mengerjakan tanah lot...



kami bukan kumpulan taliban....







okay...
mula!!!!









( nak sewa kereta??? boleh contact abang baju biru nih...nak nombor...komen kat bawah...hehehe )











2 jam kemudian....


















mampukah kumpulan kami jadikan landskap kami macam ini????





kita tunggu akhir sem yer...
huhuhuhu













p/s : memercik2 peluh jantan betina tadi...
huhuhuhu


20 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hahaha.. lawa lanskap ni ...

Cik Sara said...

Hoho..ada juga tempat cenggini ek dalam UTM.. nak kena g buat lawatan tapak ni..hahaha

Cik Asma BLuppy said...

tak sabar nak lihat hasil nanti=)

Cik Asma BLuppy said...

tak sabar nak lihat hasil nanti=)

aimie amalina said...

aiyaaaaaakk
nape x tawu ada cm ni kat utmmm
dan tak siap 24 september ni?
gagagaga

Ezad Skytech said...

kena tunggu la ni..hee~

shafiqabdshukor said...

rajinnye..
leh x siapkan cepat...
paling kurang pon mggu dpn..
nak tgk masa konvo saya nnt..
hehehehe

syaimz said...

waaaah, cik nad mengemas tempat tinggal cik nad eeh?
boleh lah kawan-kawan itik cik nad hidup dengan aman kat situ~~

hahahahaha

Farhan Hanif said...

wahhh...boleh apply jd pekebun utm ni...hahaha

Luqeem™ said...

cntik kot landskap bawah sekali tu

akubersamaCahya said...

hahaha.. kejap je naek rumput2 eh.. nad tak dpt tmpat abc.. tapak juara tuh..hek3..

tema pe lak sem nad?

Sunah Sakura said...

hoh bagusnya....anak petani mana la ni..

cik pulau said...

selamat bekerja lah yer..
kasi lagi cantik dari yg gamba bawah..
hahaha..


korang memang gigih...

hira said...

masyukkkkkk! haha :D

Azie Azman said...

haha..bagus-bagus..
semangat! ni tak sabar nak hangok hasil tangan nad nnt nih :)

SuzaDin said...

projek baru cambest ... gud luck !!!

msredcheesecake said...

lamanya nak tunggu akhir sem... nanti tunjuklah design landscape nya... panggil ape yea blueprint tue...

alif haris said...

s2dent landskap design eh ?hehe
hebak2 :)

Liza Razak said...

wahhh...good luck tau :)

logorithm said...

I'd say... bulldoze pondok tuh! Camner diorang boleh buat design yang sangat kampung dan outdated tuh sedangkan UTM mempunyai School of Landscape Architecture???


Terbaru dari Logokoko:

[U] Here In My Home

[U] Ah Long perosak harta awam!

[13PG] Taik hidung yang degil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...