TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, September 7, 2011

MINTA TOLONG..SAYA BUDAK BARU BELAJAR...



yang ni....




Nad baru je pakai dashboard canggih ni isnin aritu...
so, mengong2 lagi...


tumpang tanya....
nak edit html kat mane???
tak jumpa design pon...
erk....





tengok..
tak ada....
try cari tempat lain tak jumpa.....














p/s : Nad sorang je ke baru pakai dashboard canggih ni????


21 comments:

Yana Farinha said...

hahaha switch jela balik ke yg lame tu.. lg senang kott. heee.. kite dah try. tp cam x selesa.. so dah tukar ke lame balik heheh

cik kumbang said...

betul3....ada try 2 hari lepas...canggih sangat smpai xbest hahaha~
better lg yg lma :)

Dzarief Zuhdi said...

x dapet eden nak mnolong.. den pon pakai yg lama.. lagi sonang.. haha

^^nu[dd]yra^^ said...

sy pon pakai yg lamer lagi...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tu la pndai2 bka y bru .. babap bru tau ..:P.. truk ja nad ,.. bkn best pun y bru tu .. heheheh

Musang said...

pkai yg lama lg senang...simple je

Sembang Kemas said...

yang baru nak edit html kat template,nak design kat layout.

takpe,bes kot yang baru ni,luas.hehe

aimie amalina said...

hehehe
kite gune yg lame je nad..hehehee

black butterfly said...

urmm...nak edit html yg untk themes yg yg untk gadjet???
klo untk gadjet..tekan jep kat layout tu...
klo untuk themes,just tekan template...hope dpt membantu^^

sleeping_maniac90 said...

ak pki y bru nyer tuh la..
mmg bengong skit mule2..
tp kne rjin godek2..
nnt familiar r ngan bnd tuh hehehe

siti kektus said...

tak tau. ta tau. hehe


tak reti nak menggodek. ;)

sergeant keroro said...

yang lama sudahhhh :P

ZWAN SABRI said...

entahla nad ooi.. zwan guna yang lama punya.. yang lama lagi senang. HEHE


MySuaraBlog: Syiling 50 Sen Tahun 2006

Farhan Hanif said...

switch yg lama je...kadang2 yg canggih ni agak complicated....=D

paan kowt said...

ok jer yang baru nie..lebih stylo..belajar sikit2..k...

POSH76 said...

salam aidilfitri

Nour Akmal said...

pnh guna..tp mcm tak bpe best..so tkr pd yg lama..huhu..
lbh serasi bersama KIC..huhu

aLya maNip said...

alya da pakai sehari then tukar lama balik tp smalam tukar balik yg baru ni.rasa cm best plak nk explore yg baru..hihihi

*alya pun xtaw mana yg edit tu..hihi

dik non said...

nad..rajin nad update blog..ape rahsia??gitu..soalan itu pn nak tanya..haha..recently dik non try lah gune dashboard yang baru tu..ting tong..cancel..terus dik non gune yg classic balik..tp utk nad terus maju ke hadapan mengalahkan dik non...keep on gune the new dashboard..nanti boleh ajar dik non pulak.haha

alin alias said...

kte guna yg baru gak, ok gak, tapi klu x selesa, kan boleh switch yg lama punya.. godek2 aje, godek2 tu yg syok, heeeeee...

cik pulau said...

eh baru ke nad..
sy dah lama la guna yg ni.
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...