TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, September 5, 2011

MEREKA BENGANG LAGI!!!!



dah seminggu lebih tak update...
masok2 je nak buat entry hangit nih...


sila baca yer...
dengan penuh rasa semangat....


tengok nih...
asyik nak bengang dengan i je kan...




ha!!!!!
kome yang bace pon bengang jugak tak???
meh bengang same2...
baca ni pulak...




pemenangnya!!!!!



gambar dari sini


nampak tak tu....?????





hoyeeaahhh!!!!!
i menang hadiah nih....



nad menang handphone straps warna kunen...
dengan alasan..
sebab nama blog lah kan...
dan alasan nak menang sebab senang gantung2 kad matrik....
lalalala~









p/s : rezeki bulan syawal pulak..
Alhamdulillah...
please....tolong jelez dan bengang...
lalalalala~



14 comments:

sergeant keroro said...

grrrrrrrrr.......

ღ p!nk veLvet ღ said...

congrets~~

Dzarief Zuhdi said...

:P..... asyik dia ja menang.. untungla~~~~

Sunah Sakura said...

nasib bek tak jeles... :p

logorithm said...

Ish! Not fair! Naper I tak menang???

Oh... sebab I tak join pon... :-p

Congrats Cik Nad. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Fakta menarik tentang Kg. Datuk Keramat

[U] Resipi biskut raya mudah

[13SX] Ketiak

sleeping_maniac90 said...

haha thniah..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ggrhhh!! menang lagi ...:D

SoLy SoLicious said...

hahaha...tahniah..keroro jeles kemain tu...

Farhan Hanif said...

murah rezeki ni....=D

aiman said...

lagi? haha.. tahniah..

IQ = Iez Qis said...

tidaaakkk~~~~ hohoho

Sembang Kemas said...

oi,kerat sepuloh boleh?ramai lagi yang nak tu,IQ,sergeant,syaimz,zarip.

please la kerat sikit,aku nak gak.

Citarasa Rinduan said...

mmg bengang!!
hahahahha

salam lebaran buat si itik kuning

siti kektus said...

haha. mmg nad murah rezeki lah bulan ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...