TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, September 7, 2011

BLOG SAYA ADA BUTTON LIKE/UNLIKE MACAM FACEBOOK!!!!




ehem3...
siapa kat sini penge'LIKE' tegar kat FB???


macam kat sini...



pengelike tegar lah tu...



ha!!!!
kat comment blog pon leh LIKE2 tau..
UNLIKE pon boleh...
meh main sini jom..
huhuhu....


ce ushar ni....



nampak tak ade thumb up and down tu??

tu leh klik LIKE or UNLIKE lah tu...


contohnya....


Nad tak suke komen dari Dzarief...
Nad klik je UNLIKE...
pastu jadilah negative...



nampak tak minus -1 tu????



dan kalau Nad suka komen kome..
Nad LIKE dan jadi positive..


nampak tak +1 tu???


erk...
bantai lah...
tu lah..background dah warna itam jugak...
huk3...


eh jap2.....
Nad unlike tu bukan tak suka komen kome...
saje testing2...
ehehehehe....



nak buat jugak???
klik SINI...
hanya untuk pengguna blogspot jer...












p/s : ramai betol yang tak nak guna dashboard baru yer....
takpelah...
Nad nak try dulu...
sama dengan Sembang Kemas...
hehehehe


23 comments:

Dzarief Zuhdi said...

yer la.. orang tu tak suka komen kiter.. wuuuu... ;p

sergeant keroro said...

dzarief, dia nak tambah musuh dengan kita ni. HAHA

aimie amalina said...

weeee
comeinye la thumbs up ngn down ni
nak try la
hehehehhee

Wanz Mejuez said...

mcm best je.. heheh

nak try lah lepas ni..

Acik said...

aik, tak jumpa pun like unlike kat post ni ...
kat side bar tu ade ler! :)

Bigdaddyz said...

suka ni benda2 mcm ni....:)

wan zuliyana is apel said...

uuuuu..boleh like.uuuu

wan zuliyana is apel said...

eh, ter vote down komen zarip ngn keroro..ekekeke nk cote balik xleh pulak. sory ye....

:b

NadiRah said...

@wan zuliyana is apel

COTE tu ape???? lalalalala~

NadiRah said...

@Acik

eh,x nmpk ek??sebab bukak komen popup window...kene direct tros bukak entry ni.. ^^

Anyyss Shuhaimi said...

bukan cambest dah ni. memang best..haha!

Ezad Skytech said...

haha...kat FB sy mmg suka LIKE2 ni..hee~

ZWAN SABRI said...

Xmolah bwat.. kang nanti manyak unlike drpd like plak.. HEHE


MySuaraBlog: Syabas Malaysia!

ijatkomeng said...

Malas nak edit so biorkan je r..haha

Wan Pai said...

Nice gak ada button like unlike kat comment.Tapi entah bila nak rajin untuk tambah kat blog..haha..

siti kektus said...

kite bukan penglike tegar. bukan. hehe

Ecah Ecot said...

dah boleh like selalu nih..haha

Luqeem™ said...

blogspot dh mcm facebook plak dh..haha

logorithm said...

Waaaa... I pon nak add lah kat blog logokoko! :-D

I LIKE!

Pupel Liyana said...

mak ai!

cik pulau said...

canggihnya....

Nour Akmal said...

nad suka ye cuba benda2 yg baru ni..
mcm best je..ade mse leh gak cuba2..

SyazwanSarawak said...

kalau keluar sekali kat popup comment lagi bagus :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...