TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, December 18, 2011

PROJEK LANDSKAP HASIL TITIK PELUH KAMI!!!!



Assalamualaikum...
dulu awal-awal sem Nad ada post entry kena buat landskap kan...


minggu lepas Nad dan kawan-kawan lain dah start present landskap hasil titik peluh kami semua..
hasil memang tak cun sangat...



tapi memang berbaloi lah...
bila tengok gambar sebelum direnovate..
macam nih...


dan ni gambar selepas 10 minggu...







gambar minggu ke 13...
minggu presentation..































p/s : blogger askar pon datang time nih...
huhuhu...





10 comments:

akubersamaCahya said...

dapat no bape? ^^v
tempat bekas2 juara dan tak juara katanya.. huhuhu kami ex-juara tmpat juara sgt kuciwa.hohoho

NadiRah said...

@akubersamaCahya

dapt nombor 4 dari 12 group..
uhuhuhu

Ahmad Haziq Azlan said...

nak rosakkan boleh tak

NadiRah said...

@Ahmad Haziq Azlan

jgn!!! g petik bendi kat sane..
besar2 dh..
huhuhuh

Citarasa Rinduan said...

peehhhhhhhhhhhhh. hebat..
agak2 kalau sis yang jadi pemeriksa harus bagi no 1 nie.. cayalah..

aimaniman said...

alamak dik cantik laa..

betullah, kalau kita berbudi pada tanah sapa yg untung.. tanah ke kita, tentulah kita kan...

IQ = Iez Qis said...

pergh~~ canteknye~~~

logorithm said...

Tahniah! Bila boleh tuai hasilnya? :-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Video khas ulangtahun ke-18 Tragedi Highland Towers

[10PG] Kenapa b*bi yang menjadi mangsa?

[U] Promosi Hebat! Jimat RM0.00!

ZORA said...

hebatlah..bukan senang nak jumpe mahasiswa yg rjin berlndskap ni....terbaik2..:)

Tea said...

wallaaaaa comey blake ork...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...