TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, January 27, 2011

BEn AsHaaRi BLoG

BEN ASHAARI

nak masuk bloglist abg ben!!
nak jugak???
klik banner atas..!!
cepat2!!

okay2!!
start..!!!!!!!
saya update entry ikut waktu...
kalau free..
boleh sampai 5 hingga 6 post...
tapi sehari mesti ada post entry baru...
jumlah entry ada 131 post entry..

saya minat nak masuk bloglist abg ben sebab...
blog abg ben ramai giler pengunjung...
jadi potensi untuk orang baca post saya pun insyaAllah tinggi..
saya nak segala luahan melalui jemari ni dibaca dan disukai ramai...
kalau tak ada usaha, blog pon tak dikenali..
macam mana orang nak baca segala karya hasil taipan jemari nih..
entry yang blogger buat untuk dikongsi ramai..
sebab tu melalui bloglist, dapat menyebarkan lagi maklumat...
selain untuk mengeratkan hubungan antara blogger2...

apa saya nak buat bila blog dah popular???
nak jadi macam abg ben!!
support blogger2 lain..
melalui blog pon boleh buat kerja amal..
macam abg ben buat hari tu...
"aku, ben ashaari dan Eleemardiana"

nak support IKS..
macam kraftangan...
yang banyak blogger2 buat sekarang..
hasil2 tangan untuk dijual...
saya jugak nak bantu usahawan2 baru promosikan lagi barangan mereka..
semua ni untuk ekonomi negara jugak..
hehhe...

disebabkan saya bakal guru..
insyaAllah akan menjadi seorang guru lah kan..
nak buat blog ilmiah...
khas untuk para pelajar..
suatu hari nanti..
insyaAllah..
blog ni nanti akan membantu pelajar untuk dapatkan nota2..
atau pon latihan2..
dan juga soal jawab antara pelajar dan guru...

okay!! sekian...


3 comments:

Lulu caldina said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

NadiRah said...

lulu : thnks.. =)

NadiRah said...

yeah!! masuk bloglist abg ben.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...