TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, January 31, 2011

Suai KeNaL bLogGer BaRu : eDisi FeBruaRi..

hyppe!!!
segmen lagi..
bersama broadben..
eh3..
sory...
Abg BeN AshaaRi..
hehe...

macam biasa..
banner dulu..

BEN ASHAARI

aku dah hafal step2 nih..
pasal pen'join' tegar segmen abg ben..
hehehe..

okay!!!
bagi pendapat tentang www.1tube.my

tadi godek2 dan gedik2 kat web tu..
baru tau!!!
rupa2nya ala2 Youtube!!!
tapi versi 1 malaysia..
sebab tu jadi 1tube kot..
ek???
betol tak??
gud2..
nanti boleh nak tengok video2 gune 1tube..
tak guna Youtube dah..
mesti lah nak sokong Malaysia punya kan..
hehehehe...

seterusnya pendapat tentang dunia blog di Malaysia..
sekarang, dunia blog semakin gempak giler..
tak sangka time aku nak berbloging ni pulak naiknya dunia blog ni yer..
pasal dulu abg aku pob berblogging jugak..
tapi dia cakap tak ada sambutan pon..
tak ada orang nak baca katanya..

then, dia pon close kan blog dia tu..
huhu..
so sad!!!

tapi sekarang makin hebat!!!
macam2 orang buat guna blog..
buat contest, segmen, buat gathering pon!!!
hehehe..

suka2!!!
aku nak stay berblogging sampai jadi onyang lah camni..
ajak cucu cicit join blog..
then tukar Cik NaNad kepada..
ONyaNg Ekau!!
hahahah!!!

glemer gak tuh..
hope dunia blog di Malaysia semakin berkembang2, kembang dan mengembang!!!
tak de pecah2!!!

cukup ke 100 word ek??

nak join jugak??
klik muka abg ben tu..


9 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya

BLOG YAYA SUKA EMBUN

farasakura said...

salm kenal :)

anyway nice entry to read...

Syafiq Rosli said...

hehe..dah kenal dah..

nazirulhazwan~ said...

eeh, blogger baru la, ape2 hal sile kontek den.haha;p

selamat berblog yer:)

NadiRah said...

yaya: salam kenal.. =)

farasakura: thnks.. =)

NadiRah said...

syafiq: hahaha!!! memang dh kenal kan3???
tp tak jemu lg kan??hehe

NadiRah said...

nazirul: suratan atau kebetulan??hik3

Clara said...

Hyep! Selamat berkenalan!

http://cerytara.blogspot.com/

NadiRah said...

clara : salam kenal.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...