TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG!

jom3!!!!
cepat2...
join JOM GEGAR BLOG!
anjuran Bro ben10..

BEN ASHAARI

syarat2..

mesti blog korang..
tak nak pinjam2..
hahaha!!!
kalau kome pinjam akak korang punya..
kire akak kome yang untung..
pasal hadiahnya sticky post!

tapi!!!
abg ben cakap kalau ada yang nak jadi penaja amat dialu2kan..
aku ase nak jadi penaja..
tapi tak tau nak bagi apa..
boleh tak bagi COKI2???
hehhee..

lagi syarat!!
pastikan blog tak berat!!
aku punyer ringan kot...
tak banyak sangat widget...

dan tidak ada VIRUS!!!!
hahaha...
yang ni aku suke..
pasal kadang2 aku bukak blog orang tu..
tiba2 off pulak lappy ni otomatiknya...

pasal virus lah kan3??

okay2!!!
tu jer....
yang nak join sila klik banner...


28 comments:

Lulu caldina said...

semoga terpilih..ngee

NadiRah said...

lulu : terpilih!! =)

...love cokelatcake... said...

terpilih juge..hihi

NadiRah said...

lovecokelat: kita nombor 33..ko 125 kn3???

...love cokelatcake... said...

ye kakak..=) ops..sifu lah..

Zue said...

jumpe kamu di encik ben.
all the best for contest.
sudi2 singgah blog n follow ;)

http://onlymezue.blogspot.com

blog kamu comel ;)saya suke

NadiRah said...

zue : thnks..okay!! terjah blog kamu..

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

NadiRah said...

mimie: hype!!!
salam knal.. =)

sissyira said...

salam ziarah dari BA

lawat rakan yang saya follow juga :D


sama sama kita gegar nanti yea :D

NadiRah said...

sisyira : thnks dtg melawat...
yup!!
pasti gempa bumi di lappy berlaku kejap lagi..huhu

Green Apel said...

singgah bw petang dari list BA [ke-274], gudluck=)

Syafiq Rosli said...

toing..jenguk sini..:)

NadiRah said...

greenapel : thnks.. =)

syafiq : dtg la melawat selalu yer... =)

YAYA AZURA said...

jom pakat gegar blog!!!

NadiRah said...

yaya:mesti punya...!
segmen abg ben kan...
tak pernah tak de sambutan..hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

eh ?! asal page ni bergegar lah ?? hahaha

NadiRah said...

khairulatikah : tu lah kehebatan abg ben..leh buat page bergegar..
hahahha!!!

niesz said...

niesz dtg gegar cni..:)

Sunah Mohammad said...

datang sini jenguk penggegar~ jemput ke blog saya~

www.sunahsukasakura.com :)

Sunah Mohammad said...

datang sini jenguk penggegar~ jemput ke blog saya~

www.sunahsukasakura.com :)

NadiRah said...

niesz: uish!!
memang bergegar blog nad ni..
thnks sudi follow.. =)

NadiRah said...

sunah: thnks sudi follow nad...
okay2!! nad terjah kamu balik...
nak kasi gegar2...huhuhu

Clara said...

wahh.. rmainya comment...

http://cerytara.blogspot.com/

NadiRah said...

clara: nad dh terjah kamu... =)

john n amal said...

singgah dari list gegar blog :D

NadiRah said...

john n amal : thnks sudi singgah.. =)

Raja Shahrizza :) said...

Gud luck for you ...
dah follow :)singgah la blog saya at
http://onehead2011.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...