TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, January 28, 2011

HampiR 1 am,pelajar lelaki still di Kolej Perempuan..???


huraghh!!!
tension3!!!!
esaimen satu lagi..
esok kena hantar!!!!

jeles dengan saleha...
kamu dah balik rumah???
tak aci!!
nad sabtu baru balik KL..
huk3...

malam ni..
post entry semasa sedang buat esaimen..
hehee..
jadi entry ringkas sikit..
huhu..

jam dah pukul 12.47 pagi..
aku dan member2 still berada di Bilik Permata..
nak siapkan esaimen sama2 dekat sini..
kena siapkan proposal untuk kelas masak...

aku???
proposal masak ala2 catering..
tema majlis kahwin..

member aku laki pon ada sama..
aku duduk kolej perempuan..
jadi, masa untuk discussion dengan lelaki patutnya sampai pukul 10 malam..
tapi sekarang 1 pagi..
kih3..

janji..
kami tak kan buat apa2 pada lelaki itu..
hahaha...
member aku sorang je laki..
yang len pompuan..

fuh!!!
lepas pon tension pasal esaimen..
sebab dah luahkan dekat blog aku nih...

semoga urusan dipermudahkan Ya Allah..
Amin...


6 comments:

fariza fauzi said...

aaaaaamin :)

ZWAN SABRI said...

Ayooo..
Teruna lagikah lelaki ituu?
HAHA

AiMaN said...

TOLONG CHECK PASAL UNDIAN MENGENAI GIVEAWAY CONTEST dari ATOK DI

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/01/undian-give-away-contest-dari-atok.html

SEKARANG

NadiRah said...

fariza : thnks..selamat hantar proposal dah.. hehe

NadiRah said...

zwan : hehehe...
nak kata teruna ke tak tu tak tau lah..
hahaha!!!
tp malam tadi kami tak perkosa dia...hahaha!!!

NadiRah said...

aiman@atok : dah ushar..
after kelas petang nad dtg undi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...