TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, January 31, 2011

BLogList iQbaL Hakimi : JoM terBaNG!!

aku nak masuk bloglist iqbal!!!
sejujur2nya...
suka giler tgk blog iqbal selepas dibedah plastik!!!
cumel lah!!
eh2, silap...
ganteng dowh!!!



nak join bloglist kamu!!!

kena ceritakan pasal blog cik iqbal ek?
okay2!!!

ehem3!!!!
assalamualaikum...
teman nak cerita sikit pasal si budak iqbal nih...
budak ni baik orangnyer...
hehe...

1st, aku try cek berat blog dia..
wahh!!!
ringan nyer...


nih yang rajin nak terjah nih!!
mengurangkan kehilangan bandwidth monkeyband secara mengejut!!
huhu...

then, nak bagitau..
tuan punya blog nih sebenarnya pernah join..
BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010..
saing dengan aku dulu..

start kenal blog ni dari BPM lah...

seorang yang berkulit gelap..
maybe...
hik3..
pasal aku curik phrase nih..


hahaha!!!
sory2!!

sedang menuntut disebuah IPTA..
iaitu di UTHM batu pahat johor..

anak jati Terengganu..!!

rajin join segmen, Contest dan GA..
hehe..
pasal bila aku nak join segmen, tup2 dia dah join dulu..
laju ko ek..
hehehe...

yang sedihnya pasal budak iqbal ni..
dulu dapat JPA...
tapi ditarik balik..
kenapa???

ha,nak tau tak???
bukan3!!!
bukan sebab dia jadi bingung dan ditarik balik lah..
hahah!!!
nak tau???

cepat2 klik SINI!!!

budak ni mula menjinak2 kan diri dengan dunia blog ni pada tahun 2010..
1st entry beliau pada..

2 APRIL 2010

bertajuk!!!
DARE TO DREAM...

okay!!!
tu jelah kot...
hehe...

eh, jap2..
 aku nak masuk bloglist "mereka terhebat"..
hahaha!!!!
tak leh ek???

okay2!!!
aku ambik kategori PELAJAR PEREMPUAN...

done!!!

p/s : sory yer mr Iqbal pasal kat atas tadi aku panggil ko budak jer..
hahaha!!!
saje jer nak nampak lebih 'mesra'
kih3...
jangan ambik hati yer...


6 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

gua pun join :)

NadiRah said...

hazwan : gud luck!! =)

TiKa LEh said...

gud luck..mcmana nak tgk speed tu ek??hehe

NadiRah said...

tika : kat sini..

http://www.iwebtool.com/speed_test?domain

iqbalhakimi said...

hehe..wah siap buat review entri lama2 lagi..maaf lah sbab entri lama2 dulu agak terlalu personal.. =P

happy blogging =)

NadiRah said...

iqbal: hehe..nak ceritakan balik tentang tuan punyer blog..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...