TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, January 12, 2011

Saya PeLajaR UTM


hyppe!!!
wah....
entry kaler maroon...
yerp!!
mengikut tema kaler UTM..
hehehehe...

okay!!
aku join segmen baru..
Sahabat Blogger :Pelajar Universiti Awam

yang nak join jugak..
klik SINI..

yerp!!!
aku pelajar UTM Skudai...
disebabkan ada 2 kampus UTM..
so, aku mention kan aku yang dekat kampus induk...

aku start belajar dekat sini pada bulan 6 tahun 2009..
dan insyaAllah akan tamat pada tahun 2013..

aku ambik cos Ijazah Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan Kemahiran Hidup...
'Living Skill'
hehehe...

macam2 aku belajar..
dari 'kewanitaan' kepada 'kejantanan'
hahaha!!!
sem ni belajar kimpalan@welding..
warghh!!!!
hebat kan3??

pengalaman manis dapat pergi jalan2 dekat Cameron...
baru sem 2 dah dapat jalan2..
tajaan fakulti kami..

selain tu, kitorang semakin rapat dengan cosmate...
sebab subjek yang kami ambik sume menarik...

berkebun(siram pokok sama2,buat batas, bercucuk tanam)...
menjahit(kalau tak sempat siap, hantar kedai, upah jahit..wahahhaha...)
memasak(cari customer untuk surf makanan..ktorang buat ala2 restoran..best giler..)
eletrik&elektronik...
engineering drawing..
marketing(pergi Angsana,kena interview tokey kedai...)
macam2 lagi lah...

cosmate ada 96 orang..
jadi, bahagikan kepada 4 seksyen...
aku seksyen terakhir..
sekysen 4..
sebab seksyen 1&2 kebanyakan budak2 lepasan diploma..
untuk seksyen 3&4 dari kalangan budak STPM dan Matrikulasi..

so, nilah cosmate aku....
tapi ada yang gak yang tak ada...
huhu..





klik untuk tumbesaran...
dan teka...
mana aku????
hehehehe....

gambar ni di 'snap' oleh lecturer kami sendiri..
En Mahyudin...

okay!!
itu sajer...
tata...


8 comments:

MSS said...

kimpalan???awesome~

NadiRah said...

hehehe..agak menakutkan..tapi InsyaAllah...harap dapat buat terbaik...

Nur Mudrikah said...

waa.boleh jd teacher t be la ni..hihi

Izzatul Iman said...

mak aih...course SPH memang menarik...

saya cource SSK/SPT...: )

di kampus induk juga...kira promo gak la ni letak logo UTM tu...

micky eyqa said...

gud luck dlm bidang u ceburi

azie5ouh!8 said...

whoa...another utm students..
salam bkenalan..
sy bdk sns kom..
XD

AMMAR YASIR said...

WAH....Bagusnya cos ni..... macam macam ada...berkebun, menjahit, memasak,,,macam2

hantu GiGi said...

salam perkenalan dari student UIA!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...