TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, January 15, 2011

BeN AsHaari ! MasiHkaH kaU ingAt??


segMen Baru!!
nak join??
klik banner atas...

bila nak join segmen ni...
tiba2 terasa di zaman dahulu kala pulak...
huk3




eh, ni sedutan filem 3 idiots..
haha...
promote jap..

okay2!!!
nak stat...

1st kene cerita saat2 nak berblog yer??
mula2 aku berblog ni..
saja jer...
suke2....nak isi masa lapang...
nak catat perkara2 yang agak menarik dalam hidup...
suka dan duka..
eh...
tak3!!!
nak catat yang suka2 jer...
yang duka2 tak nak ingat...

bajet nak buat ala2 diary...
tapi hanya untuk bacaan diri sendiri...
tak terfikir pon nak orang lain tahu...
konon2 nak berblogging walaupon dah bercucu cicit...
then, nak anak2,cucu2 dan cicit2 aku baca...
kisah seorang nenek yang 'periang'...
hahaahaha!!!

periang la....
nama aku pon dah bermaksud yang berseri & riang gembira tau!
hehehe....

tapi...
bila nampaknya mendapat sambutan...
then, aku hanya nak buat blog yang cerita yang menarik2 je...
tak mahu lebihkan pada personal...
pasal aku tahu...
orang datang blog aku bukan nak kesah pon pasal aku...
mestilah nak baca yang best2 je..
kan3???
hehehehee....


pasal pahit getir, duka dan susah pulak...
aku rasa selama berblogging ni...
tak pernah pulak ada pahit2...
masam2..mahupon masin...
aku rasa heppy jer...
enjoy je menjadi seorang blogger...
kita bukannya nak bersaing...
cuma nak share perkara2 tentang hidup jer...


yang aku tau...
hanya suka dan senang...
suka bila ramai baca entry dan komen...
heppy bila orang suka entry kita...
suka orang datang jadi tetamu kita...
sebab tak payah hidang air...
dan pintu sentiasa terbuka walaupon aku sedang ke kelas..
mahupon tido...
mereka pandai layan diri sendiri dekat blog aku...
tau kena JERIT dekat box aku...
tanpa disuruh...
tu yang aku heppy...
memang tak adalah yang duka...
Alhamdulillah...

buat masa ni...
yang datang semakin bertambah...
syukur...
semakin ramai peminat aku...
hahahaha!!!
buat masa ni..
tak ada yang lari...
thnks sebab still menyokong Adira...
eh3!!!
still sokong Nadirah@Nanad..
hehehee...


Blogger yang pertama komen aku???
hahaha...
yang ni lawak sikit...
blogger tu kawan aku sendiri...
nama beliau Aizuddin....
maaf tak dapat bagi link...
sebab dia ni buat blog...
dah siap daftar...
tapi tak ada menulis sepatah haram entry pon lagi...
hanya ada akaun semata2...
dia cakap dia tak bersedia lagi...
hahahaha!!!

kepada Din...
harap ko ikot jejak langkah aku yer...
kih3..


kutukan serta kejian???
oh tidak!!!!
harap2 perkara ini tidak akan berlaku...
Alhamdulillah...
buat masa ni aku masih Blogger SUCI...
wahahahah!!!

aku rasa semakin bersemangat nak jadi seorang blogger bila semakin kerap tetamu2 hadir...
nafsu semakin membuak2 nak update entry..
nak buat entry pon fikir cerita yang sesuai..
kawan2 aku yang support pon buat aku semakin suka berblogging...
akak aku pon tak lupa juga...
walaupon dia silent reader...
rupa2nya tiap2 hari menjengah Nuffnang aku...
hahahaha!!!
nanti ya belanja makan 1st BE nanti yer...
hehehe...


mereka2 yang memotivasikan??
blogger2 lain lah..
rajin nasihat dan wish my luck...
thanks kamu2...

wah!!!!
ala2 artis pulak kan...


nasihat pada blogger2 baru..
eceh...
macam dah senior pulak kan...
aku nak nasihat jugak...
harap korang tak pernah ada rasa jemu dan bosan..
rajin2 lah update entry..
dan support blogger2 baru yang lain jugak..
tak mahu ada entry2 yang berbaur 'tidak baik'
jadilah nenek yang periang jugak...
hehehehe...


blog yang aku follow hari ni paling latest??
KG boy..
hehehe...
suke2 je tambah boy kat belakang..
aku follow sebab blog dia simple dan menarik...
entry tak berjela2..
hehehe...
header pon nampak ala2 rock kapak gitu...

kay lah...
tu je kot...
dah memang lebih 100 words ni...
hehehe...



7 comments:

arep_lockermonth said...

arepnakbebel follow blog kamo!
senang2 singgah blog arep k!follow la balik k!hehe :P

http://myamigosspace.blogspot.com/

yad'z said...

salam singgah ... golek3 dari BA..^^

NadiRah said...

thnks sudi follow dan golek2 kat sini.. =)

farhaniza azman said...

hahaha..klakar la kamoo ni... periang.. eh, dah folo sini dah.. jom folo balik..

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

Matika said...

hai awak..mamat pun dah join..
kita sama2 join segmen abg ben..he3

iPai said...

wah2 .. nice2, cam kita wat blog mula2 dulu

NadiRah said...

thnks yang sudi follow...
nak follow kamu balik..
tapi monkeyband width dah over limit..
tak mampu nak BW..
nnt saya terjah follow kamu2 yer.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...