TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, January 11, 2011

11/1/11 apa dalam kepala korang sekarang??


hyppe!!
apa yang korang terfikir bila cakap pasal tarikh keramat ni??
ada tak sama macam aku fikir??

mesti para2 bakal ibu kat luar sana nak sangat anak beliau lahir pada tarikh yang cantik dan bertuah tu...
walaupon baby dalam perut tu baru je cecah 4 bulan lebih...

atau pon terfikir tarikh ni korang nak buat something special..
macam nak pergi date ke...
or, nak publish entry yang gempak+best!!


macam biasa...
mesti tarikh2 cantik ni, ada je kenduri kawen or tunang...
nak abadikan tarikh keramat ni sempena hari bahagia...
dengan tarikh yang unik..
11/1/11


duit hantaran bernilai
RM11,111.11


dan juga hantaran 11 dulang...

kan3?????

tetamu pon nak 1,111 orang je...
tak nak lebih, tak nak kurang...
siap buat check list...
tick bilangan tetamu hadir...
dah cukup 1,111 terus tutup pintu??
or kalau tak de yang nak datang pengantin tak akan tukar baju pengantin selagi tetamu tak cukup target???
hahahahha!!!!

bagi pejabat pendaftaran pulak..
tak sabar nak tau baby siapa yang bakal lahir pada tarikh unik tersebut???


ha, ni kad pengenalan manusia yang lahir pada tarikh hari ini...
tapi tahun 81 lah..
dah kawen dah ultraman ni kot...
huhuhu...

aku????
fikir apa bila cakap pasal tarikh ni???
aku fikir bila lah ada orang nak bagi surat ni kat aku..


rasa bahagia je kan bila dapat tarikh unik ni jadi hari indah kita...
kih3...

hahahha!!!
yang surat tu aku main2 jer tau..
kang akak and abg aku baca..
tak pasal2 pulak kan..
hahhaha...

tapi ada ke tarikh yang cumel ni tiba2 dapat surat dari mahkamah???
oh tidakk!!!!
harap tak ada sesiapa yang jadi macam tu...
huhuhu...

p/s: tarikh unik ni, aku makan besar dekat KFC..
member aku belanja..
12 orang member join..
best3!!!


4 comments:

suka cartoon said...

hehehe..no nie memang cantik..bertuah saper yang lahirkan anak time nie..huhuh...

tomatokering :) said...

syiok dapat makan ! :D

miszlullaby said...

ML terfikirkan bday ML =)

h A n Y S said...

hmm..11/1 ni xde ape2 yg best yg jadi pon..huhu~

;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...