TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, January 10, 2011

Hari Hol Almarhum Sultan Johor



esok...
11 januari 2011..
merupakan Hari Hol Almarhum Sultan Johor..

ini bermakna....
hehehehe........
hoyeah!!! hoyeahh!!!
esok aku cuti 
dan bebas dari kehadiran kelas...
sangat seronok...
ehehehe....

cadang nak pergi jogging dekat tasik UTM..
dengan Saleha...
beliau merupakan UTM blogger...
dia berhajat nak jumpa aku..
huhu...

pasal kami hanya kenal melalui alam maya ni jer..
padahal fakulti aku dengan fakulti dia sebelah2 je...
tak pernah pulak terserempak...
sama ada kat SUB (Student Union Building)
mahupun MSI (Masjid Sultan Ismail)...

kepada Saleha...
kamu Online lah...
bagilah jawapan samada dapat jumpa ke tak..
huk3...

UTM blogger yang lain pon boleh jugak join..
hehehe..
tapi actually..
aku x larat kot nak lari...
jalan2 je okay x??
huhuhu

p/s: kepada blogger2 negeri lain..
selamat bekerja dan belajar..
ehehehhe...


6 comments:

analia buyani said...

cisss x aci..KL x cuti pun..huhu

NadiRah said...

hehe..sorry..UTM skudai jer...hik3..UTM kl yer??hehe

wiernadriezan said...

nad..
ni no sayer
012 7001354
tp hp trtinggal d rumah
nad bg jugklah no
nnt sayer contact dngn hp mmbr

hafizah_ismail said...

study utm eh?akk nk jmpa bila2 bleh ke..nk tunjuk katalog tshirt la..serius nih..bila2 free bgtau eh..

016-7028448

*tshirt 100% cotton..RM26 lengan pendek, RM28 lengan panjang..tema katalog kali ni Anak Negeri

NadiRah said...
This comment has been removed by the author.
NadiRah said...

apa maksud tema anak negeri tu kak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...