TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, January 2, 2011

giLeR beSt BLOg buDak Nih!!!

hyppe!!!
aku rasa nak promote blog someone lah...
tuan punya blog ni gurl okay...
hehehhe...
bravo2...

selalunya blog gurl ni pinky2...
girly2...
tapi yang ni aku suka...
nice...
sweet...
sedap mata memandang...
rasa sayang pulang kalau ramai tak tahu..


tuan punya blog ni budak USM..
ambek kos bachelor of science comp..
x heran lah kalau dia dapat buat cantik camtu...

budak ke??
sebaya aku kot..
hehehe...
dia terjah blog aku tadi..
then aku ushar balik blog dia...
suka sangat..
then terus follow..

yang paling best, dekat blog dia ada game..
main2, kalau dah penat berblog walking..
singgah main game kelaka kat situ...
game aku paling suka game 'budak jahat+nakal'
hahhahah!!!
nak main jugak x???
jom klik sini...

ingat nak letak banner dia..
tapi x dapat nak copy pulak...
huhuhu..

p/s : cik kumbang, kamu blogger baru ye??
sama macam saya..
hehhehehe...


3 comments:

Cik Kyla said...

salam,

yep2 lawa blog die. :D
bdk ijazah CS. ^^

Gayahspears said...

wa... skrg jugak Gayah pergi terjah blog dia k..huhu

cik kumbang said...

salam...
waa...terharunya...tq awk..wink3~ (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...