TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, January 3, 2011

Hari MeLecEt seDuniA...

hyppe!!!
memandangkan hari ni hari 1st aku start sem baru...
macam2 perkara jadi..
hari ni, isnin..
aku ada kelas satu jer..
petang..
pukul 2..

bajet dapat tidur lama lah konon kan..
pasal malam tadi tido lewat..
pukul 3 pagi..
akibat menyembang dengan roomate aku...
cite x habis2...
baru sebulan x jumpe...
kalau cuti 4 bulan nanti xtau la bpe minggu baru nak habis bercerita...
kih3...

tapi..
aku kene bangun awal jugak..
aish!!
pasal nak kene pergi fakulti..
daftar balik subjek yang tak masuk dalam slip pendaftaran..
then daftar KO-Q..

okay!!
memandang hari ni hari first...
jadi, ramailah student2 yang memakai serba baru...
bukan budak sekolah je serba baru..
student IPTA/IPTS pon serba baru okay!!!
hehehhe...



roomate aku...
kasut BARU!!!

member aku..
purse BARU..
tudung BARU...

aku????
beg BARU...
hahahha!!!!

ye2!!!
aku begaholic...
ahahha!!!
ada ke nama tu??
wujud ke???
kih3...
lantak ar...

hari ni...
roomate aku..
termasuk aku...
melecet kat kaki...
adeh!!
sakit!
aku bukan sebab kasut baru...
tapi sebab dah lama x pakai kasut...
tu yang terkejut kot kaki aku ni...
biasa pakai sandle je time cuti...
hehehhe...

roomate aku memang confirm2 ar melecet...
merah2 kaki dia..
jalan pon teincut2...
kesian pulak..

then kawan aku jijah cakap..
"nape x gigit dulu kasut 2???"

hahahha!!!
aku gelak!!
then jawab...
"aish!!!
jangan percaya..
mitos je tu..
khurafat!!!"

ahahhaha...
suke2 je aku cakap kan..
hehehe...



hari ni memang ramai ar..
lagi2 budak gurl yang dok melecet lecot..
kami nampak ada gurl tu...
siap berkaki ayam...
then kasut baru dia tu 
dia pegang..
kih3...

lawak jugak rasanya...
dia pon x gigit kasut kot malam tadi...
hehehhe...


ha!!!
ni dia kasut yang sesuai..
semulajadi..
tak melecet...
huhuhu...


p/s :eh, betol ke bila gigit kasut baru, bile pakai x melecet yer??
petua sape tu??
huhuhu...


6 comments:

mary ann ;) said...

da gigit pun melecet gak tadi..huhu T_T

NadiRah said...

ahahha...biar benor..
betol ke kamu gigit??hehhee

miSsh chiOrikA said...

gigit kasot ? heehe . klaka. ta penah dgr...

Nur Mudrikah said...

haha..sy xde yg baru pun. tp maybe semangat je baru. bila taw ni blogger utm terus terasa nak memollow..ekeke. ntah apa aura utm kat sy ni..ecece

salam ukhwah;)

||aLeaSaRa|| said...

pernah dgr gak gigit kasut tp tak pernah teringin nk gigit.ada yg kata sapu bwg merah kat dlm kasut area tumit tu.seeloknya beli kasut time petang sbb masa tu kaki kite semua mengembang

O'gosh said...

penah gak buat..tapi melecet gak...try gosok ngan lilin sket..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...