TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, January 12, 2011

hoyeah!!! MeNang cOnteSt lagi...

rasa heppy..!!!
hari ni aku menang contest...
contest apa??

tadda!!!


aku jadi pemenang pertamalah..
thanks pada En Danial Ali...

nak bukti???
okay2!!!
ni dia....


klik kalau mata sepet..
kih3..

kalau tak percaya jugak..
boleh terjah EnDanial ni...

nak tau tak cane cerita aku karang untuk menang contest ni??
okay2!!!
terjah sini pulak..

memang aku ambik masa yang lama jugak nak upload emoticon2 tu sume...
tapi usaha berbaloi jugak...
Alhamdulillah...

hadiah yang aku dapat topup RM30..
tapi...
kat sini aku nak buat permission leh tak??

disebabkan hari tu En Danial kata nak bagi hadiah Teddy...
boleh tak saya nak tukarkan Topup RM30 tu, jadi Cash??
then saya nak beli Teddy guna duit tu..
boleh lah yer...
sebab...

kalau dapat teddy, ada lah kenangan saya menang contest ni...
yer3...
kalau dapat topup, sedar2 dah habis pon kredit...hu3

p/s: leh ye En Danial...
wink3*


3 comments:

such a mess said...

MR danial santa is here!!
ye i will grant u wish!!

teddy yer!! okey!!
i will grant ur wishes!!

can u wait till this saturday!
can u!!? hehe

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah menang..
hehe..mmg cute citer romeo n juliet tu :)

NadiRah said...

thnks danial..

thanks kak ija... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...