TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, January 16, 2011

eNtry JeLes : aWeK seRaBai dApaT jeJaka kAcaK!!!!


aku jeles betol dengan awek ni..
dah la serabai!!!
nasib baik aku sempat snap gambar ko...
huh!!!

alkisahnya macam ni....
time tu aku jalan2 dekat U Mall taman U..
Giant ar senang cite..
lama dah..
02 jan 2011..
esoknya nak start sekolah...
aku nampaklah pelajar sekolah ni..
boleh pulak posing2, pegang2 tangan depan orang ramai yang berkunjung ke Giant...

aku rasa geram je dengan awek tu...
sebab dia pakai tudung...
tapi tak kemas....
serabai je aku tengok...
tudung pon tak iron dengan kemas...
selekeh lah senang cite...

aku pon menjeling dekat awek tu...
adehh!!!
rupa2nya sebelah dia ada seorang jejaka...!
leh tahan hensem...
pakai songkok...
alim tu...
tapi aku geram!!!
kenapa pasangan lelaki tu, dengan awek yang SELEKEH ni????

aku pon datang dekat pasangan tu...
lalu keluarkan handset...
sebab nak snap picture dorang depan2...

awek tu tak marah pon aku nak snap gambar dia...
malah lebih gedik pulak posing beliau...
macam ni....
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
ni mula2 tangkap...


then!! semakin gedik pulak pose beliau!!
macam ni!!!


tengok tu!!!
aku datang, terus lepas2 tangan...
cuak ar tu...!

naik menyampah kan!!
dah lah selekeh...!


ni gambar pasangan beliau...
memang hensem lah di kalangan patung2 yang lain...
hehehe....

korang rasa jeles tak kalau nampak patung macam ni???
hahahaha!!!!

kepada pekerja Giant ni...
korang tolonglah hias patung model tu cun2 sikit..
kalau pakai tudung selekeh macam ni..
aku pon tak jadi nak beli...
kang pergi sekolah...
macam tu lah muka aku...
selekeh jer...
hahahaha!!!

ini bukan entry nak memburuk2 kan sesapa...
aku nak jadi BLOGGER SUCI!!!!
hahahahaa!!

p/s : time aku tangkap gambar patung ni...
student UTM yang beli belah dekat Giant sume pandang je aku...
mesti ingat aku JAKUN dekat patung kot...!
wekkk!!!
aku nak masukkan dekat BLOG aku lah...!
lantak lah...
hehehe....

or, dorang senyum2 sebab patung tu serabai jugak????
kui3!!!


24 comments:

...love cokelatcake... said...

sengal!

syrupmasin said...

haha :D

NadiRah said...

cekelat: aip!!
ko yang jadi saksi kan3???hahaha

syrupmasin: hehehe...
ketawa macam dlm gmbr profil kamu tu ek??huhu

Ain Tralala said...

sengal betul... haih!
pape pun sgt interesting :)
~ dtg follow tau :))

cik kumbang said...

special entry 4 u..wink3

-cik NadiRah-

NadiRah said...

ain: thnks follow.. =)

cik kumbang : thnks cik kumbang!!
terharu sangat...ase nak nanges boleh tak??
sob3... =)

cik kumbang said...

ngeee...ur welkem...(^^,)

anNa katoka said...

haha.ko ni nanad.kite ingat betol2 la td.

NadiRah said...

ana : hahaha!!
bab2 awek selekeh..
suke ko ek...kih3

belle said...

visiting. sumpah tak boleh blah. haha

NadiRah said...

belle : kih3...
mesti x sabar2 nak tgk sape gelaran awek tu kn3???hahaha

Mr.IX said...

entry yang sengal tapi I LIKE!! hahhaha....

Latest Entry :
Testing wat Banner Guna Adobe Flash CS3

NadiRah said...

Mr.IX: hehe..thnks..
suspen tak??kih3

Kasim Ahmad said...

kah kah kah.. demmit

NadiRah said...

kasim : hehe...best tak???kih3

Ujang9897 said...

hahaha..ker ko amik gmbo patung tue sbb mmg dah gila byg dgn patung tue

NadiRah said...

ujang: kih3!!
tak lah...
aku kenan songkok dia... =)

nurul farzana said...

bhahahahaha , lawak jea , engat kea ape ,

O'gosh said...

cis..terpedaya..

NadiRah said...

nurul farzana : hehehe...
thnks sudi baca..

ogosh: kih3!!
nebes je tunggu awek selekeh tu??hehe

JUNKO-EL-HIDA said...

hahahaha..lawak giler la nadirah..hihihi..salam perkenalan..saya baca baik punye tekun..tup2 ketawa x ingat sebab tertipu..nice!..adakah nadirah pemenangnya?..tungguuuuuuuuuuu!..thanks join my my contest!

NadiRah said...

junko: thnks sebb suka entry nad ni.. =)

amira said...

hahaha..lawak ar...ingtkan betol td....

NadiRah said...

amira: hehe..tertipu jugak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...