TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, January 31, 2011

JOM UNDI SAYA!!! eh2..silap...PERHATIAN!! ANDA WAJIB UNDI SAYA!!!


hyppe!!!
kamu2 sumer..
aku ada masuk contest dari atok ni..
ala..
atok yang suka bagi petua2 tu..
yang korang suke baca pasal petua mengenali dara tu..




ha!!!
ingat dah kan3??
hehehe...

baru2 ni aku join contest buat esei..
hehe...
so, hari ni dah start PILIHAN RAYA..
jom lah sama2 undi saya..
hehehe...

nak undi, klik sini..
scroll sampai bawah yer...
jangan lupa klik "Hyppe!!! ceLoteH maCam2 diSini" yer...

heheehehe...
rasa macam kempen pilihan raya..
calon dewan undangan negeri 'Atok petua' pulak..

baik vote..
kalau tak..
anda nak jadi macam roti nih...


hehehe...
eh2..vote secara ikhlas yer sayang..
tadi cik NaNad gurau2 jer...
alololo....


kalau ada yang sudi vote..
bagitahu dekat komen yer...
thanks...



6 comments:

niesz said...

nk undi mcmane..alamak, xfhm l plak..td da g tgk, tp mcmane nk undi ek..

updated entry : accident+icu+pencen

Sunah Mohammad said...

nak gi vote ni~~

masterfaiz.com said...

saya dah tunaikan kewajipan saya..hehe

dah follow ~

www.masterfaiz.com

NadiRah said...

sunah: thnks.. =)

NadiRah said...

faiz: ahaha..thnks.. =)

Gadis~Gula~Gula said...

hye cik nad.. ingat syE? artis palinggempak alam semsta? hehe~ ni dah bakal jadi pm dah ni.. buat pilihan raya ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...