TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, January 19, 2011

DrBook teLah MuLa BeropErasi!!

hyppe!!!
disebabkan facebook sekarang ni
macam tak cun je bila dah profile baru ni..
nampak serabut je kan??

jadi...
DrBook telah beroperasi!!!


tak percaya???
ni tengok sendiri...
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

ha!!!
tengok!!!!
nampak simple je kan3???

mesti korang sume suke!!!
ha??
tak suka jugak??
aish!!
tak bersyukur....
yang serabut tak nak..
simpe tak nak...

nak aku bukak Buku3limaNaNad pulak ker??
kang korang lagi meluat pulak kan!
ahahhaha....

dekat DrBook ni..
aku rasa...
korang kena tulis post2 berkenaan JusMate5 je aku rasa..
macam si Pasha tu..
huhuhu..

kalau nak create page plak...
aku rase kena macam ni..
Ragam Dunia JM5...

tu trademark tu...
huhu...

gambar ni aku ambil dari RAGAMDUNIA...
jom LIKE jugak!!!

p/s : entry gurau2an jer...
tak ade kena mengena dengan penggemar JM5 dan sewaktu dengannya...



3 comments:

Dunia Mayaku said...

jom daftar jom...ahaha..nk launch buku lima nanad jgn lupa gi tau yer...

NadiRah said...

duniamayaku : ahaha..
okay!! mesti join tau!! ajak yg len sama nnt yer... =)

iamzulfadli said...

drBook. kahkahkahjkahkah

http://www.sisiberbeza.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...