TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, January 14, 2011

StaDiuM BaRu hAmpiR siAp...

hyppe!!!!
tadi tengok2 facebook...
Stadium UTM hampir siap sepenuhnya...!!

hoyeah3!!!!
tak sabar2 nak jalan2 kat situ...
hehehee...

ups!!!
'jalan2'???

okay2!!!
x sabar2 nak 'marathon' dekat sana...
hehehe...

semakin besar dan luas lah kawasan UTM Skudai ni...
Flyover dari UTM terus ke highway pon bakal dibina...
InsyaAllah...
sempat aku merasa pembangunan yang semakin berleluasa dekat UTM ni..

masa aku first year, stadium masih baru dibina...
ambil masa setahun lebih jugak nak bina yer...

okay!!!
layan picture...


wahhhh!!!!
memang cantik...
kat seat tulis UTM...
cun3!!


ni bahagian pintu masuk...
tema orange kot...
huhuhu...




yang ni bahagian pool...
siap ada seat jugak...
leh ushar orang renang2 kot...
hehehe...


ni lah kolamnya...
tak ada air lagi...
masih dalam construction...

tengok!!
nampak lagi tanah merah tepi2 tu kan...
siap ada jentolak tanah ke apa tu??
yang biru tu...
huhu...

kepada budak cos Sains Sukan..
mesti excited nak guna stadium ni...
juga kepada student2 yang aktif sukan....

aku???
pasif sikit... jer...
hahaha...

p/s: kepada sesiapa yang nak isi borang UPU tu...
jom lah mohon UTM..
hehehe...
stadium baru menanti anda...
hahahaha!!!!

aku tolong promote ni...


4 comments:

...love cokelatcake... said...

nk lari keliling stadium!!!

NadiRah said...

cekelat : okay!! nnt kita lari ek..
ajak cik paten hujan dan abe din guruh...lalalala~

ShafiqIzwan said...

whoah. mintak2 la dapat msok utmskudai lepas dip karang!

NadiRah said...

shafiq: pastikan masuk dalam senarai pilihan tau...hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...