TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, January 13, 2011

MaLu :biLa ExCiTed GuNa ProduK baRu..

hyppe!!!
hari ini..
aku dapat sample produk...
dekat cafe Meranti..
dekat UTM lah kan...

bila perut dah kenyang...
tiba2 dapat pulak sample produk..
rasa Excited!!
produk apa???

ha!!!!
ni dia....
tadda!!!!


banyak kan3???
sorang dapat 7 sample...
ala...macam biasa lah kan...
produk penjagaan rambut...
guna 7 hari berturut2...
dan lihatlah perbezaannya...
hehehe...

entry kali ini ditaja oleh SUNSILK Silky Smooth & Manageable..
hahahaha...
tak de lah...
kalau dapat tajaan betol2 sedap jugak kan3...

ni dekat dalam sample...


tengok 2..
tertonggeng pulak gambar nya..
ha, tu dia...
shampoo dan conditioner...


tengok!! tertonggeng lagi...
apasal tah...
padahal dah rotate kot...
aish!!!

ha, siap dapat sikat bagai...
disebabkan ada 7 sample..
so, ada 7 sikat free aku dapat...
campur roomate punya...
maka...
ada 14 sikat kat bilik kitorang...
hahahha..

balik2 jer...
aku pon nak cuba lah kan...
sebelum ni pon penah je aku guna Shampoo ni...
tapi tak complete dengan conditioner...
dengan apa ye lagi satu tu??
aish!!!
jap, search Prof Google...

ha!!!!
treatment!!!

sambung2!!!
okay, balik2 aku pon test...
nak la tengok perubahan rambut aku nanti...
adakah akan jadi macam ni???


wargh!!!!
giler ar...
tergode tengok gaya gedik nih...
haha...

eh, sebenarnya 
macam ni lah..


ups!!!
aurat!!!!
hanya roomate aku je boleh tengok..
hhahahhaha..

dah siap2 aku shampoo..
aku pon lepak lah bilik...
tiba2 teringat nak pakai lagi satu nih...
dengan confident aku pakai Conditoner....
dekat bilik aku pakai...

patutnya conditioner ni aku pakai dekat toilet tadi...
after shampoo terus pakai conditoner..
then terus bilas...

tapi aku ingatkan Conditioner tu Treatment!!!
ehehehe....
nasib baik roomate aku tegur...
hehehe...
malu jer...
actually yang untuk treatment tak pulak di kasi..

disebabkan aku dah salah pakai...
so..
aku kembali ke bilik air...
tak pasal2 malam2 sejuk ni nak bilas rambut semata2...
huhu...

warghh!!!
memang lembutlah lepas bilas...
lalalalala~

p/s: aku dah promote Sunsilk ni...
tak ada khabar berita gembira ke???
hehehe...


4 comments:

iszieylyanziy said...

wah,,jimat shampoo,,hahaha

NadiRah said...

hahaha..betol2!! seminggu..harap2 minggu depan dia datang lagi...kih3

ajida said...

sikatnye sgt halus,kalau rambut kusut mmg bengkokla sikat tu.hehe

NadiRah said...

betol2...dah lah giginya rapat2..tajam pulak kat hujung...mau kopak kulit kepala...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...