TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, January 24, 2011

kaLau Aku Buat PAGE NANAD dekat FaceBook adA ke OraNg Nak LIKE???

entry sebelum nak pergi kelas...
hehehe...

macam ni..
tadi sedang ber'BW'...
masuk blog2 orang..
dekat sidebar deme...
banyak yang macam ni...



ops!!!
sory encik Ben...
nak tunjuk demo jer...
maaf tercopy page abg ben...

tapi dah mintak izin tadi..
dekat komen...
takpe lah ek..
hehehe...

okay!!
sambung...
ha!!!
ramai dah aku tengok blogger2 yang ada page sendiri...
terasa macam best jer...
sebab dapat pembaca setia dikalangan blogger..
dan juga kalangan 'ulatbuku'..
pasal hari2 mengadap 'kulit buku' kan3??


bak kata abg ben..
kalau nak buat contest..
kenalah ramai follower..
baru dapat sambutan hangat dan pedas!!!


tak caye abg ben cakap camtu???
kalau nak caye...
klik sini...

tapi.....
kalau aku buat...
ada ke yang nak LIKE yer???


4 comments:

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

if nanad nyer post selalu dpt komen ramai,mksudnye ramai la yg baca kat blog nanad...so boleh la wat fp,mestiramai yg like..tp ade juga yg follower beribu tp komen seketul dua ade juga yag follower belum smpai seratus tp setiap post bnyk yg komen...mungkin benarlah quality better than quantity..so kena cri follower dr genre yg sama

NadiRah said...

erma :oh...thanks erma... =)
nad tnggu dulu lah ek...hehe

ZACK ENTRY said...

buat jer dulu, jangan pikir ada orang like ke tak..masing2 punya hak nak like ke tak..=)

NadiRah said...

zack : thnks atas nasihat.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...