TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, January 20, 2011

kiSah SEbaLik PeNjaRa Pudu

bila cakap pasal penjara pudu..
apa yang anda bayangkan???
mesti sedang fikirkan...
kesunyian..
ketakutan..
derita...
ada jugak yang merasa keinsafan...

teringin nak merasai ke'ngeri'an??
jom baca kisah sebalik penjara pudu...
lebih2 lagi tentang bilik yang dikatakan berhantu...

erk!!!!
meremang bulu roma aku time tulis entry ni...

bagi meredakan keseraman..
dan men'jatuh'kan semula bulu2 roma yang sedang terpacak tu...
aku nak ajak kome...
layan gambar2 dulu..
then, baru merasai cerita yang seram ni...





















okay!!!!
dah tenang sikit???
nak start baca???

sila klik SINI...
untuk baca kisah seterusnya....

ups!!!
sory3!!!
bukan berniat nak tipu...
tapi aku bukan COPYCAT!!!

dan aku tau..
kome pon tak suke budak copy2 kan3???
hehe...

dah3!!!
pergilah klik kat situ...
hehehe..


10 comments:

♥ ieRa ♥ said...

penah mlawat penjara pudu dirah??
sy lalu2 depan die je pnah...hehe

NadiRah said...

nad pon lalu jer..
time nak pergi monorel jln hang tuah..kih3

Fuziani JSR said...

Penjara pudu ni boleh dijadikan salah satu tarikan pelancong sekiranya dikendalikan sebaik mungkin....

tomatokering :) said...

hoho , pernah bace :D kiki


jom join :)

http://tomatokering.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

NadiRah said...

fuziani : yup..
bila nad lalu kat situ, rasa seram..
dengan tembok yang tinggi..
macam mana lah rasanya berada disebalik tembok tu..

NadiRah said...

tomato: tag nanad yer?
okay2!! nad nak terjah...

Zue Cancer said...

saya suke tgok blog kamu yg comel =)

NadiRah said...

zue : thnks =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

erkkk...lalu nak g ke time square jer

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

NadiRah said...

princess: lalu dekat pudu gak tu..
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...