TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, January 30, 2011

JOm SyOk SeNdiRi!!

hahahha!!!!
rasa lawak pulak bila aku berangan jadi macam ni...!!

image

ha!!!!
kali ni aku join segmen bersama abg ben!!!
JOM SYOK SENDIRI macam aku!!!!
huhuhu...

1st abg ben suruh letak gambar!!!
aku letak gambar ni lah...


berbaju kurung...
baru pas projek esaimen..
kena g skolah...
tahun lepas punyer..
bajet ala2 Anna Raffali konon!!!

okay2!!!
start!!!
nama glemer aku dialam maya nih adalah...
NANAD!!

sebab apa pilih???
sebab......
nama ni aku rasa sedap kot...
hehehe!!!
nama ni diberi oleh member rapat aku...

aku berblogging sebab nak lepaskan nafsu berceloteh dekat lappy jer..
kalau cite kat kawan2 aku...
belom tentu dia nak dengar...
hahahha!!!!
kome2 nak dengar tak????
ala~
dengar la yer...
eh, baca lah!!!!

siapa pemberi semangat pada aku???
tah lah...
tak de kot..
nak kata mak aku..
mak aku marah asik ngadap lappy jer..
aku rasa..
aku lah 'api' pada jiwa aku...
huhuhu....

umor blog aku???
baru je 3 bulan!!!
bermula 31 oktober 2010...

idola aku??
hehehehe...
teka3!!!

ha!!!! betol lah tu...
en Abg BeN kite lah kan3...
siyes!!!!

aku ada yang manis2 jer selama berblogging nih..
tak ada yang pahit2!!!
aku tak suka pahit!!!
sebab tu aku benci makan ubat!!!
eh, tersasar lak jawapan...
aku suka sebab kenalan dari dunia maya..
jadi kenalan dunia realiti..
aku dah jadi kawan pada SALEHA...
kenal melalui dunia maya...
tapi aritu kami start jumpe dan jadi kawan...
1st time jumpe..
terus macam dah lama kenal..
tak caya??
cube tanya dia..
hehee...

Pencapaian terbaik ala2 award lah ek...
aku rasa bangga sebab abg ben pilih blog aku masuk bloglist dia..
thanks abg ben!!!
memang kamu sumber inspirasi pada kami para blogger..
harap aku masuk majalah 'mangga' pulak lah..
kalau majalah RAPI rasa tak sesuai pulak...
abg ben yelah..
rajin pergi gym...
hehhee...

selain berblog minat aku baca novel..
Cik NaNad berjiwa romantis kan3???
heheheh

aku tak pernah miss jenguk blog aku..
walau bz sangat2..
pasti akan jenguk walau kejap...
hehehee...

nak kata aku giler blog???
yer...
memang...
tapi tak ada niat buruk pon...
kerja aku still settle...
hehehe...

pendapat aku, kat Malaysia nih....
dunia blog memang makin kembang2 dan mengembang..
bukti??

tiba2 abg aku chat aku..
"dirah!!! tolong buat blog untuk im!!"

hahahah!!!!
nanti akan buatkan untukmu wahai kanda..
bukakkan akaun jer...

nasihat kepada yang ingin memeliki blog sendiri???
hahahah!!!
memang sesuai tok abg aku nih...

hope kamu terus meluahkan idea dan coretkan pada blog yer..
janganlah hanya hangat-hangat tahi ayam...
jadikan blog ni teman berbicara..
walau tak luahkan selalu tak apa...
tapi niat berblogging pastikan betul!!!
tu penting...

eceh!!!
cam betul2 kene interview pulak aku tadi...
hehehe...!!!

settle dah aku syok sendiri...
kome???
jom join!!!!
 klik banner muka abg ben tuh..
hehe...



14 comments:

Nadhirah-chan said...

haha syok sendiri . best je :)

nur said...

syok jgn tak syok yer..ALL IN ONE

Lulu caldina said...

semangat memalam kena temuramah..ngee

ZWAN SABRI said...

I likeeeeeeeeeeeeee.. ;)

iLa VaNiLLa said...

wlpown bwu 3 buln, tp dh byk followers..
gud job !

NadiRah said...

Nadhirah : ye2!! nad kena intrvw majalah MANGGA..hahah

NadiRah said...

nur : terjah kamu balik...

NadiRah said...

lulu : kamu pon diitrvw kan3??
semngat tu..walaupon mata dah pedih kot!! huhu

NadiRah said...

zwan : like jugak!!!! hehehhe

NadiRah said...

illa : thnks dear... =)

Farhanah Mokthar said...

hey.
u pon budak utm ea?
sama lar kite.
hope kite boleh jd kawan.
yeahh :)

Miss Ran said...

smela kite ske bace novel

dtg dr blog bro ben

NadiRah said...

farhana : salam kenal..
utm skudai jugak yer??

NadiRah said...

mis ran : yeah!!! jumpe geng!!
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...