TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, March 7, 2011

BILA SUARA AKU BERTUKAR JADI SUARA ROCK RAMLI SARIP!!

musim panas...
maka jadi lah musim demam...
disebabkan air yang kurang dalam badan..
roomate aku demam minggu lepas..

dan memandangkan aku roomate yang prihatin..
aku pon meminta izin dari roomate tersayang untuk share penyakit demam tu sama2...
sangat terharu bila dapat roomate macam aku kan3???
(padahal berjangkit, aish!!)

mula2 hanya seleseme jer yang berjangkit...
then, terus menyerang ke tekak aku..
tekak rasa tak sedap jer..
panas jer rasa..

dulu minom air honeydew kat cafe meranti..
sedap!!!!
tapi memandangkan tekak yang manja...
minum air teh o suam jer sekarang..

aku dah cuba jaga tekak ni baik2...
tapi..
semakin manja dan manja..

aku PELIK!!
kalau manja patutnya suara bertukar jadi lembut dan ayu...

KENAPA??? KENAPA???
suara aku yang dulunya lembut..
(hahahahah!!!!
padahal serak jer..)

kenapa suara serak tak berapa ganaz aku dah menjadi semakin ganaz!!!!

suara aku dulunya macam AWIE..


betol!!!!
aku nyanyi lagu RATUKU..
kawan aku cakap sebijik!!!
hhahaha...

tapi....
kini bertukar ke RAMLI SARIP..


andai kasturi hilang harum...
mawar tak berkuntum..
cinta tak bersambung...

biar emas setinggi gunung..
kan ku peluk rimbun ampun..
rahmat yang Maha Agung...

p/s: aku test nyanyi lagu enjet2 semut versi hantu kak limah..
sebijik dow~
hahhahahah!!!!


4 comments:

Mr Daha said...

Hahaha~ biat vlog sket kasi post kat Blogger Malaya.. :P

Kisahnyerr..Ceritera Si Penulis BSS said...

entri yg best..ok tu suara ramli sarip,world class punyerr suara..nyanyi lg skli..1 more...

NadiRah said...

Daha: ahahah!!!
kang ramli sarip nak nad jadi protege dia pulak!! huhu

NadiRah said...

BSS: andai..kasturi hilang harum..
mawar tak berkuntum...lalalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...