TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, March 14, 2011

AKHIRNYA!!!! NAD DIINTERVIEW!!!!

wargghhh!!!!
semangatnya aku..
1st time kot dapat taging2 pasal soalan2 lawak nih!!!
kih3..

nad baru je di tag oleh si kikilala..
excited nak buat entry baru..
huhuhu..

okay2!!!
nak start interview nih..

1. adakah anda rasa anda hot?

perghh!!! soalan ku tunggu2..
memang nad hot!!
kalau tak hot..
nad tak jadi macam ni...
klik sini nak tau kisahnya...

ha,dah baca??
kalau dah baca dah tau nape tangan nad basah jer kan??
so,kire hot lah tu..
panas jer kan3??

tak paham??
g komen kat bawah untuk sebarang pertanyaan..
kih3

2. upload gambar wallpaper lappy..


story about the picture:

serius..
ni lah wallpaper lappy nad...
rasa berani je kan..
warna merah..
ada ayat Bismillahirrahmanirrahim sebagai pelindung..

hari tu nad bawak lappy kat kelas..
sebab nak kena present..
so,terpampang lah desktop lappy nad kan..
lecturer pon baca..
Bismillahirrahmanirrahim..

dia pon cakap..
baguslah wallpaper nih..
virus kat pendrive pon takot nak masuk kat laptop nih...
hahahaha!!!

hampir setahun dah guna wallpaper nih..
tak tukar2..

3. kali terakhir anda makan ayam:

semalam..
makan nasi ayam penyet kat Cafe Cengal..
perghh!!!!
sedapnya~
sampai ngalir2 air hidung...
hahahah!!!

4. lagu terakhir anda dengar:

lagu Intifada
dari Rabbani
roomate pasang lagu nasyid time magrib..
bagi setan kuar..
hehehe..

5. apa anda sedang lakukan selain menyelesaikan tag ni??

layan cite dongeng roomate..
asyik roomate je nad ni kan..
hahahha!!!
dah itu je orang dalam bilik nad ni selain nad sendiri..
huhu...

6. selain nama sendiri, nama panggilan lain apa??

Achik!!!
nama glemer kat umah..

7. tag 8 blogger..

sape yer sudi di tag??
kadang2 tag..
tapi deme tak nak buat pulak..
huhu..

tag je lah..

1.  saleha
4. wan
6. pai
8. paten

siapakah no 1 anda tag?

blogger utm..
dia lah blogger 1st yang nad jumpe..
peramah!!
suka!! 
selesa dengan dia..

katakan sesuatu dengan no 5

eh, junko ek..
nak cakap nih!!
tahniah!!
ko jadi follower aku yang ke 555
sebenarnya aku ada niat nak bagi something pada follower kw 555..
tapi tak tau nak bagi apa..
huhu..

junko!!
ko nak ape yer??

orang yang ke 3 berhubungan dengan siapa??

entah..
tak kenal rapat lagi dengan syaz..
nanti lah nad tanya siapa skandal dia..
huhu..

bagaimana dengan no 4?

dia cakap dia single lagi..
tapi kat fb dah tulis in a relationship with teeeetttt!!!
kih3...

pesanan buat no 6?

"salam kenalan..
oit!!! ko member ismahadi yer??
dia tu dak 1 cos ngan aku ar!!!"

kata2 cinta buat no 2?

erk!!
asal aku ter tag budak danial ni kat no 2 lak nih??
aish!!!
takde kata2 cinta..

just nak cakap..
"nasi lemak!!! nasik lemak!!!"

beliau penjual nasik lemak di UiTM Sri Iskandar..

adakah no 7 dan 8 ada persamaan?

yer!!!
dia kawan nad dunia akhirat!!

berikan 5 perkara tentang budak no 1:

1. budak UTM
2. budak fakulti sains cos fizik ape tah..hehe
3. budak johor
4. budak lompat..
dari darjah 3 terus darjah 5..
pandai tu..
5. peramah!!!
suka nyembang sama kamu..
hehehe..

persamaan kambing dan lembu?

sedap wat sup tulang!!

perasaan ketika jawab tag ni?

tension biler pikir esaimen!!!
huhuhu..
tapi tak jalan2 jugak..
kih3..

adakah anda tau rizman tu sengal?

tak tau pulak..
kenal pon tak..
hehehe..
tapi rasenya sengal lah kot..
hahahah!!!


perghhh!!!
siap pon!!
penat kot..
peluh2 menaip...

p/s : yang kena tag tu..
sila2 lah buat yer..


6 comments:

ShafiqIzwan said...

lor ingatkan interview keje. hahaha.

Citarasa Rinduan said...

nad--
sah....junko dah senyum2 dapat hadiah kereta sebiji,..hahahhahah (gurau)

NadiRah said...

shafik: hahha!!
tertipu lah kamu..kih3

NadiRah said...

kak ayu: kalau dia tak perasan kira burn lah hadiah!!
kih3

al_hakim said...

penat bace nad..panjg2...hehe

NadiRah said...

hakim: hahahha!!!
minum dulu..
then, smbung..hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...