TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, March 13, 2011

BEN ASHAARI INTERVIEW CIK MAT GEBU. KAMI INTERVIEW EMAK CIK MAT GEBU!! part 2

assalamualaikum...
ni nad nak sambung entry lepas..
pasal rahsia2 CMG tu..
sape2 tak baca lagi..
klik SINI..

alkisahnya..
borak2 sakan dengan mak yah..
mak yah pon cite lah..

CMG ni pandai mengurut..
memang sedaplah CMG ni mengurut..
tengok tangan lah kan..
bukan takat pandai urut tepung jer..
urut2 badan pon terer..


yang mana urat2 tak betul tu..
elok lah terjah Sedenak..
bukan takat dapat resipi rahsia masakan jer..
boleh jugak rehat2 kan badan..
ala2 rumah urut gitu..
hahhaah!!!

boleh lah CMG tambah rumah kat tepi tu..
jadikan pusat mengurut..
untuk LELAKI sahaja tau abg mat..

nanti bila dah bukak rumah urut tu..
jangan masakan abg mat berbau minyak panas pulak nanti..
pengsan!!!! 
hahahahaha....

CMG ni pon memang kaki terjah!!!
bukan takat terjah blog orang jer..

semalam nad kan tumpang solat..
biasalah..
bila dah dapat bilik tu..
memang buat rumah sendiri lah kan..
hahhaha!!!
tak bertudung lah kan..
tiba2 memetir suara CMG dari sebalik pintu..

CMG terjah bilik??
BERDESUUPPP!!! Nad nyorok belakang kak sunah!!
kak sunah pon tolong halang2 nad..

dah macam main musang dan si ibu ayam..
musang tu CMG


ibu ayam tu kak sunah..
hahahha!!!
nad??
si anak ayam??
hahahah!!!


kak sunah siap selakkan tudung belakang dia yang labuh tu..
suruh nad masukkan kepala dalam tudung dia..
hahahah!!!
memang lawak!!!


p/s: akak nad kirimsalam dekat CMG..
dia selalu guna resipi CMG kalau nak masak2 nih..
nad pon sebenarnya dah lama tau blog Dapur Tanpa Sempadan ni...
sebab akak selalu bukak...
akak teruja bila dapat tau nad g umah CMG...
huhuhu..


20 comments:

akubersamaCahya said...

wah.. bile nye jumpe CMG ni..??

NadiRah said...

abc: semalam..huhu..
kat sedenak..best!! makan sedap2!!

Sunah Mohammad said...

hahahahahahahahahahaha! yang tu pun ang nak cite! adoiiiiiiiiiiii~~~

ang yang selak, okie? tibe2 da dalam tudung. hahahaha! che mat pulak siap nak jenguk2 lagi mende nad buat belakang akak..hish! tak paham betul! hahaha~

Mamamya said...

owhhhh...pandai urut rupanya CMG tu...ye la kan jari2 montok dia mahal tau nad...25 juta tuhhh....ehehehe...btl x cik mat?? :D guwauu jerk...:)

NadiRah said...

kak sunah: hahaha!!!
eh,bukan akak ke ckp,leh wat entry pasal nih..
wekk!! nad ingt tau!!
huhu

che mat tu..
ingat main nyorok2 gamaknya...
kah3

NadiRah said...

mamamya: hahaha!!!
gebu jer kan..
ups!!!

Sari Yusa Ibrahim said...

samalah Nad, kwn2 akak pun teruja dgr akak gi umah CMG.. tapi last minute baru jadi, kalu taw awal sure dorg suwuh akak bawa tepak sirih..

rahsia besar tu, CMG pandai mengurut jugak... beruntung Mak Yahhh..

Sari Yusa Ibrahim said...

p/s: kelakar gambar kucing tu, kat spa ke rmh urut, akak nak share kat fb ngan link nad skali... ekekeke

NadiRah said...

kak sari: tepak sirih??
nak minang CMG ke??
kih3

NadiRah said...

kak sari: hahhaha!!!
tu abg ben ngan CMG..kih3

Kasawari said...

wah CMG pandai urut ek.. malam ni nak gi Sedenak la.. haha

NadiRah said...

kasawari:mlm tutup kot..
chef nk tido..hehehe

Citarasa Rinduan said...

nad....
wah............kucing dan musang tu comel...
hehehe

NadiRah said...

kak ayu: hihihi..
comel cam mat gebu..hehehe

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum,

tq sudi singgah n follow blog sy...

salam perkenalan, semalam tk sempat nak borak2 n berkenalan...

ni kes sbb nak tumpang keta tu, so korang decide nak solat dulu, hehehe...

Pai said...

lor...
ptut la duk hjung dnier...
nak men sorok2 ngan CMG rpenyer...

NadiRah said...

ckg areef: hehhee..betol!
kalau tak,tak tau rahsia CMG..kih3

NadiRah said...

pai: huhu..
kamu tu pon pemalu...kih3

CiKaLi said...

haha... cikali disana..

NadiRah said...

cikali: hehehe..
muka mcam pnh tgk time vlog tu..
tp x kenal sape..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...