TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, March 13, 2011

BEN ASHAARI INTERVIEW CIK MAT GEBU. KAMI INTERVIEW EMAK CIK MAT GEBU!!

fuh!!!!
puas membaca kisah2 lawak daripada kak sunah, abg ben, kak ayu, ady, syaz, sara dan CMG

sekarang..
giliran nad pulak nak share story..
nak cite pasal makan2 sume orang dah tunjuk kan makanan sedap2 dr CMG..

ni kisah disebalik CMG pulak..
wahahah!!!
jangan pengsan tau abg mat..
huhu..

bila dah semua bersiap2 nak balik..
nad, kak sunah, syaz dan sara tumpang lah solat kat umah CMG nih..
dalam bilik tu ada lah mak CMG jugak..
kami pon borak2 sakan..
peramah lah mak CMG ni..
tapi CMG lagi dahsyat peramahnya..
kalah mentor sendiri..
hahaha..
tu yang buat kami tak kekok join vlog nih..

bila dah berborak2 dengan mak CMG nih..
secara tak langsung, terbongkar lah rahsia2 CMG..
wahahha!!!
menarik!!!
lawak pon ada..
nak tau??

kalau nad bagitau..
agak2 CMG pengsan tak???
rasa serba salah pulak..
kih3..

bersambung...


10 comments:

shahsyaz said...

tet!!!

bersambung
to be continued..

Citarasa Rinduan said...

dan tet gak,...........
tamo tau..
sebab mak yah mmg peramah..


ehhehehe

Mat Gebu said...

hahaha, ooo ada hati nak sambung eks..alah bukan best pun kalau sambung....kannnn...

NadiRah said...

eh,best rahsia tu..
confirm ramai nk kan khidmat abg mat..
bukan takat nk resepi jer..
huhu

Citarasa Rinduan said...

hah!!!
kena tau nie...
ce...cerita..ce..cerita..
pengsan cik mat kita..
waka..waka

NadiRah said...

hehehe..
kak ayu nak tau??
tunggu sambungannya...kih3

Kasawari said...

mak yah memang peramah..
kasi share ler apa yg diceritakan tu.. hehe

Sunah Mohammad said...

ish! nakal sungguh budak ini...hahaha~ sambung, sambung!!!!

Mamamya said...

As Salam dira...

semalam x sempat nak sembang panjang2 kan...kat dalam kete pun sembang yg biasa ajer..:)

iskhhh..akak pun x saba nak nak baca next n3 nih....sambung tau jgn x sambung...:D

CiKaLi said...

cikali disini..
menerjah.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...