TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, March 28, 2011

PERTANDINGAN BERENANG ANTARA BLOGGER!!!

hyppe!!
nad nak buat pertandingan nih..
pertandingan berenang antara blogger..
sape2 nak join meh ler..

buat masa ni..
yang baru join cume nad dengan Junko..
itu pon secara PAKSAAN!!!

tengok!!
sape lagi comel...
nad ke???


atau Junko???


p/s: mesti lah nad kan??
nad sopan!!!
erk...
simpang~


17 comments:

Fizalinolie said...

haikkk nad... Sampai ke entri sengeta korang ek...Hehehehehe, apa2 pun korang tetap mempunyai keperluan yang sama... Air dan darat =)

NadiRah said...

filza:ahaha..
suke kenekan katak ijau..
wekekeke..

aimi shahida said...

hahah katak tu comel kot. ^^

aLya maNip said...

itik tu cam comei sopan.
katak tu kangkang2..hehe..
boleh ke cmtu? :)

NadiRah said...

aimi:erk..
katak lg cumil??
dush!!! huk3

NadiRah said...

alya: hihihi..
same2 cumel lah tu..
kn3???
tp itik lg cumel kan3??
huhuhu

JUNKO-EL-HIDA said...

Erk!..Tak boleh blah..Pilih la katak yang cantik sikit..Wakakakaka..Ko sajer jer nak kenakan aku kan itik?..Urrgghhh!...Geramnya aku!..hihihi..Pada kwn2 semua jom geng ngan aku..Jangan geng ngan itik gila nie!..wahahahaha..Tapi kami geng mcm ner?..Ala itik tue bulu dia cantik pun sbb kiss katak..Tue jadi cantik..hahahaha

waN Mohd Salim said...

ape daaaaaaaa akak ni .. ngata ore pon smpai ke kat blog erk .. huhuhuhuuu

aizamia3 said...

comel ler korang ni bile 'gaduh' manje cenggini..
sekor katak sekor itik... cuteee...

NadiRah said...

junko: uit..
kite geng ek??ne de..
ko admin komuniti gila blog..
aku hnya insan biasa...
huk3

-bajet sadis~

NadiRah said...

wan: ups!!
ne de ngata..
gurau2 jer..huhu

NadiRah said...

aizamia:ups!!!
si junko ni dah tunang ler kak oi..
jgn dok gosip!!!
huhu

Citarasa Rinduan said...

nad-
so cute hangpa berdua..
suka lihat kemesraan antara blogger antara satu sama yang lain..
kak pun ada satu blogger yang satu kepala..
mmg bast

NadiRah said...

kak ayu: hehe..
suke kcau2 junko..
ade gak idea nk wat entry..huhu

pst!!!
sape blogger 1 kpale ngan akak??

zalizalu said...

kah3... baru aku pajam asal korang gaduh kat kgb... kah2... korang kapel ker weh?

zalizalu said...

err.. *paham

NadiRah said...

zalizalu: tidak!!!!
katak ijau sudah bertunang ler...
huk3..
kitorang musuh sesama blogger je... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...