TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, March 25, 2011

ENTRY KHAS UNTUK BUDAK GILA PERASAN

Assalamualaikum..
malam ni nak story pasal seseorang ni..

BUKAN CORETAN PERASAAN

dia ni dulu seorang blogger..
tapi blogger dulu tak macam sekarang..
dulu tulis blog, yang baca diri sendiri je..
sebab media peenyebaran tak meluas lagi macam sekarang..

sekarang dah siap ada page sendiri..
dulu mana ada widget FOLLOW..
tapi sekarang dah ada..

sampai satu tahap..
dia ni berhenti berblogging..
mungkin tak nampak keasyikan jadi seorang blogger..
bila entry kita jarang di baca...
malah, tiada pembaca setia..

bila dia dapat tahu dunia blogger sekarang makin berleluasa..
malah semakin mendapat tempat di kalangan pengguna tenet... (eh,x memasal..pelik jer ayat den nih)

dia pon berminat kembali menghampiri dunia maya ini..
mungkin hasil dorongan aku jugak..
sebab ajak dia kembali berblogging..

sungguh terharu..
sebab dia sudi kembali..
join sama2 memeriahkan lagi dunia blog ni... 

jom terjah dia..
dan support dia sama2...

-peace-


10 comments:

shahsyaz said...

dh follow blog tuh... huhuhu.. :)

NadiRah said...

syaz: thnks tolong support dia..
perasan kn budak tu??huhu

AMMAR YASIR said...

dia adalah dia

NadiRah said...

hihihi..
dia budak perasan..huhu

ZWAN SABRI said...

Zwan pown giler perasan.. ingatkan zwan tdi.. ihik ihik... ;)


MySuaraBlog: Perlu Ke Nak Bunuh Diri?

kay_are said...

care review yang len dari yang len.. hee.. thanx kenalkan blog tu ye..

the typewriter said...

time kaseh sbb bg info yang TAK TEPAT LANGSONG K!!! ramai sangat yang follow blog aku dulu, n banyak yang komen, tp semenjak jadi ketua pelajar jadi sangat bz n benti berblog! cis! cis! cis! fitnah! btw tq promote.hahaha

NadiRah said...

zwan: kih3..perasan jugak ek??
wahahha!! kantoi dah..

NadiRah said...

kay are: sama2..dah terjah dia blom??

NadiRah said...

the typewriter: eh, salah ek sume tu??
ingtkan fakta..
ter'auta' yer?
hahahha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...