TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, March 30, 2011

REBECCA BLACK IS BETTER THAN JUSTIN BIEBER

perghhh!!!
tajuk nak bahasa inggeris..
hehehe..

sekarang semua sibuk2 pasal video FRIDAY Rebecca Black kan3??
sape tak tengok lagi..
meh tojah video ni!!





lambat loading?
cuba klik YOUTUBE..


ha!!!
dah dengar tak??
camne??
ape pendapat kome???


ini video sesi INTERVIEW Rebecca pulak..
klik SINI..
hahaha!!!!


Justin Bieber cakap Rebecca lagi better dari dia..


kome ase???

ce citer...ce citer..

p/s: 1,161,422 orang yang view video tu..
klik button dislike..
kesian dia...


9 comments:

akubersamaCahya said...

tipu!!!
JB 100000 lebih baek and sgt hebat dripada RB..

abc dh tgk dh.. hahahha lagu dh macam pahpe + sore dia.. erk!

^^v sume org dh pandai menilai sekrg.hahaha

NadiRah said...

abc: ahahha..
ala,beza huruf J ngan huruf R je pon..
ape lah sangat..kih3

aizamia3 said...

antard dorang berdua... akak lagi bagus sebab pandai cakap BM.. dorang tak boleh... hahaha...

puteraduyong said...

ermm..tapi takleh lawan wings... :)

NadiRah said...

AIZAMIA3: ahahaha!!!
nad pon terer dari dorang gak lah kak..
kite geng!! kih3

NadiRah said...

puteraduyong: wahahah!!!
erm...tp x leh kalahkan saloma... =)

D' Cako said...

Wlaupun bukan peminat si JB ni, tapi siyes shit JB is much better than dat rebecca black. U_U
ala JB ngayat je tu.Pompuan kan, takkan die nk kutuk kat media lak.Hahaha

NadiRah said...

D'cako: ahahaha!!!
jom terjah video seterusnya...kih3

Mr Daha said...

Hahaha... aku stuju! sebab rebecca cun, biebir boleh blah. wahahaha =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...