TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, March 12, 2011

PUKUL 1 PAGI REMAJA BERMATA BENGKAK MINTAK TOLONG AKU HANTARKAN PERGI KLINIK!!!


malam tadi..
tepat pukul 12.54 pagi..
kebetulan aku tengah online lagi..
adalah budak nih..
tiba2 chat kat FB aku..

"Nad, tak tido lagi kan??
badan aku gatal2 lah..
mata aku bengkak!!
baru pas muntah dan berak cair nih!!"

aku pon jawab..
"keracunan ke?? meh tido sini!!"
dia perempuan ya..
aku ajak tido kat bilik aku lah..
boleh tengok2 kan..

dia pon membalas..
"tak tau..tapi badan aku banyak merah2..
gatal2..mata tiba2 bengkak.."

"meh sini..."
aku balas balik..

"aku takut chicken pox jek.."
dia membalas balik..
melawan nih!!
huhuhu...

then aku pon cakap..
"yeke..jap2..i datang kat u.."

baru aku nak angkat bontot aku g bilik dia..
dia dah terpacak kat depan pintu bilik aku..


erk...
seyes..terkejut aku tengok mata dia yang sexy tu..
kih3..

aish!!!!
tak baik gelakkan orang Nad..
(ayat tu roomate aku selalu pesan..)
huhuhu..

tapi time tu roomate aku tengah tido..
disebabkan aku duk 'membisik2' dengan kawan aku yang sakit tu..
roomate aku pon terjaga..
dan tanya kenapa nih??

aku pon cerita lah dengan penuh perasaan..
huhuhu..

then,kami buat keputusan hantar member aku ni pergi PKU
Pusat Kesihatan Universiti..
pergi kat emergency room lah..

nurse pon tanya..
"makan apa tadi nih??alergy ke??"

kawan aku jawab..
"makan roti canai..."

"ish3..makan roti canai pon bengkak2??"

"hehehehehe..."

tu jelah ko jawab ek jijah..

"nak kata keracunan..tapi badan gatal2..
mata bengkak..
sebab apa ni yer..."
lama nurse ni pikir...

last2 dia g cucuk bontot kawan aku nih..
hahahhaha!!!!
aku tergelak jer..

ish!!! 
nad!! tak baik gelakkan orang...
(ayat roomate aku...baik~ @_@)

nurse tu bagi ubat sapu jer..
macam bedak sejuk tu..
sapu2 kat badan..
huhuhu..

pagi ni aku menjenguk kawan aku..
alhamdulillah..
masih hidup!!!!
warghhh!!! kejam nya kamu nad!!!

nad!! tak baik cakap macam tu...!
(ayat roomate aku lagi lah nih..)

tapi mata dia still bengkak lagi..
kesian3..
dah lah jap lagi dia nak pergi terjah JOM HEBOH!!!
huhuhu...

nak tau siapa remaja bermata bengkak tu??
meh terjah SINI..

p/s: pukul 1 pagi still ada pasangan duduk2 berdua-duaan..
kena tangkap baru tau!!


14 comments:

shahsyaz said...

patut semalam tibe2 senyap je..rupe2nyer, kene settle sumtink..

NadiRah said...

yup..hehehe..
perasan kehilangan nad ek..huhu

...love cokelatcake... said...

ceitt...sabo je laaa...

NadiRah said...

jijah:jgn lupe pakai bedak sejuk yer..
huhu

logorithm said...

Gatal lain kot? Hehe! Jangan marah! :-p

Sunah Mohammad said...

oh budak kat atas ni ke? ekeke...ciannye...:p

ila said...

x baek nyerr..
siap ckp masih idop lagi tu..
hahha

jom jom jom heboh,dange

shahsyaz said...

op kos perasan kehilangan nad :(

hehehehhehe, terharu x????

NadiRah said...

uncle: hahah!!!
rasanya tak lain kot gatal tu..kih3

NadiRah said...

kak sunah: budak yang nanges tu lah orangnya...kih3

NadiRah said...

ila: wahhahha!!
gurau2 manja jer tu..kih3

NadiRah said...

shah: terharunya~~~ huhuhu

syaimz said...

allergic ke?

NadiRah said...

ntah..
doctor xde tgh2 malam tu..
nurse bg injection jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...