TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, March 27, 2011

FOLLOWERS BIRTHDAY LIST


join!!!

nad lahir pada 18 Oktober
pada jam 11 pagi..
ke lebih sikit..
tak ingat..
nak rujuk balik surat beranak..
malas!
huhuhu..

hadiah yang diidam2kan sempena hari jadi ku..
huhuhu..
ini dia..!!!


perghh!!!
cantiknya!!
kaler kuning!!
macam itik nad yang comel!!!
siapa nak bagi nih???

nad tak pernah pon orang sambutkan besday meriah2..
teringin gak nak wat macam dalam TV tu..
dapat surprise2..



baru2 ni sambut..
makan2 dekat Pasir Gudang..
view dari restoran tu, nampak Singapore sekali..

dan!!!
dapat bear dari roomate!!

thanks!!

ni bear yang dipeluk siang malam..


p/s: hari ni hari jadi budak perasan!!


6 comments:

SyedGraphiX said...

hppy bday budak prasan! hahaha. ehh,same la. x pnah sambut gak. jsut makan2 je. huwaa. tringin nak dpat surprise macm muka2 kat atas tu. kikiki.

IQ = Iez Qis said...

mggu dpan besday IQ, nk adiah!! hehe

NadiRah said...

syed: kih3..

NadiRah said...

IQ; bpe hb???

Nadhirah-chan said...

teddy bear ?????? ni yang nak jeles sampai berdarah mata ni ! huaaaaaaaaaaaa =='

NadiRah said...

nadhirah: hehehe...
alolo..amek lah gmbar tu..kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...