TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, March 16, 2011

AKHIRNYA!!! MELEPAS HAJAT!!!


perghhh!!!
bau apa nih???
busuk ar...

aish!!!!
bukan entry pasal Tuutttt!!!
kalau cerita pasal tu..
habis berbau blog nih..
macam si ujang selalu buat kat blog2 orang..
dan blog nad??
baru je kena hasil kentutan beliau..
dan yang jadi mangsa??
uncle logarithm...
kih3...

hari ini nad nak post pasal hajat besar nad nih...
akhirnya tertunai semalam..
hampir dua tahun jugak nad tak dapat makan..

hajat nak makan apa??
makan nih!!


perghhh!!!!
sedap kan3???

siapa2 tak suka durian..
sila tutup hidung macam ni..


bagi penggemar durian..
mesti kome hidu macam ni kan??


hahahaha!!!

nak tengok nad melantak??
gambar nad melantak takde lah..


ni je nad tangkap..


sebelum makan..




selepas makan...




perghhh!!!
sedap~


nad kirim kat kawan durian ni..
dorang beli 4 biji..
pastu share lah ramai2..


harga 8 ulas durian ni RM9..
mahal siot orang tu jual..
sekilo RM10..
kalau kat umah..
makan bawah pokok jer nih...
tak payah beli2..
huhuhu..


p/s: dah lepas hajat pon selepas 2 tahun duduk johor..tak dapat2 durian..



14 comments:

Woofer Storm said...

pergh..sedapnya...rasa nak makan gak la,pos2 la kat sni tau..seumur hdp tak pena makan lagi ni.hahaaaa

NadiRah said...

woofer:lah...tak pernah makan seumur hidup??
tak suka yer??rugi2..huhu

Kasawari said...

adoi.. ingat apa ler hajat tu.. gambar durian yg pertama tu gambar google ker atau gambar durian betul.. perghh leleh..

NadiRah said...

kasawari:kih3..
google jer..huhuhu

logorithm said...

Datang sini lagik sembur minyak wangi Playboy perisa Hollywood nak cover kentut Ujang yang telah bercampur-aduk ngan bau durian. Bau yang terhasil sungguh meng-high-yalkan! Hehe...

TQ Cik Nadirah tolong promote blog. Tak sangka contengan merapu kat shoutbox pon boleh dibuat modal entri ye? Hahaha...

NadiRah said...

uncle john:hihihi..
modal tu modal..

Sunah Mohammad said...

erk! (tutup idung, pegang kepala, pening2...)

Ujang9897 said...

kalau kentut ni..pergh..!!!

NadiRah said...

sunah: haha!!
uncle john dh sembur perfume playboy.busuk lg yer??huhu

NadiRah said...

ujang: perghh!!!
mmg tak terbyang bau yg menusuk nnt...fuh!!!

fyna said...

suke sgt ngn durian...

NadiRah said...

fyna: jom makan same..huhu

wiernadriezan said...

seriously mahal nk mampus...saya ingt my mom jual mahal gila...rupanyer ader orng yg sngt cekik darah...

NadiRah said...

saleha: mak kamu jual??
nak3!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...