TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, March 21, 2011

BEN ASHAARI : TERIMA KASIH IBU!

sempat lagi nad nak join nih..

BANNER BEN ASHAARI

nad ada banyak kisah pasal mak..
suka duka..huhu..
paling latest cerita nih..

time tu nad cuti mid sem..
cuti raya cina baru2 nih..
nad kalau balik umah mak akan cop nak tidur dengan nad..
hehehe....
tu best kalau duduk jauh2 ni..
bila jauh2 bau bunga..
pepatah kan..

bila malam last nad dengan mak (sebab esoknya nak balik JB dah)
nad banyak cerita nak bagitau mak..
dari kisah roomate, member sampai lah lecturer..
cerita, cerita...x sedar dah pukul 1 pagi..

mak pon cakap..
"dah lah tu dirah, mak dah ngantok.."
nad membalas..
"kejap mak, ada satu lagi cerita..."

mak pon layan jer cerita nad..
sampai habis..
bila dah habis nad pon ngantuk..
dan terus tidur..

bila pagi esoknya..
mak masak nasi goreng untuk sarapan..
pastu mak cakap, mak tak dapat tidur malam tadi..

rupa-rupanya mak kalau dah terlewat sangat tidur..
memang susah nak tidur..
mak cakap mak tak tidur langsung..
huk3..
kesian..
mak tak tidur sebab nak dengar kisah anaknya..
mesti sebab mak sayangkan anaknya kan...
terharu jer...

nad cakap sory kat mak pagi tu..
huhuhu..

soalan2 lain nad tak dapat nak jawab..
sebab dah pukul 12.06..

nak antar dah assignment..
sory...
sob3....



3 comments:

waN Mohd Salim said...

i love you mak

puteraduyong said...

mak tetap nombor satu...selepas Allah dan rasul....

cacing said...

wah! rindu cacing nak kizz dahi mama sebelum masuk tido T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...