TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, March 16, 2011

TARIKH GATHERING UTM BLOGGERS

hye semua..
sory lambat update pasal gathering blogger2 UTM tu..
jumlah blogger yang join Kami Blogger Aktif UTM ada 35 orang...
ce kome tojah blogger2 UTM lain..
ada kat bloglist budak2 nakal UTM kat sidebar...

hari 2, nad ada bincang dengan admin yang lain pasal gathering nih..
kami cadang nak buat time study week..

okay tak??
maybe time tu je semua dapat berkumpul kot..
kita mungkin hanya buat aktiviti riadah..
di Tasik Ilmu..
mood santai2 jer...


sebarang perubahan nad akan inform kemudian..

p/s: okay tak time study week??


15 comments:

syaimz said...

study week??
sehari je boleh kowwt (:

NadiRah said...

syaim:yelah..
kita bukan nak buat 3 hari 3 malam..hehhe..
dah tension2 study leh lah lepak2 ngan blogger kan... =)

syaimz said...

haha,yes!
itu memang terbaik!

NadiRah said...

syaim: gud! =)

Pai said...

wah!!!

IQ = Iez Qis said...

ok~ study week mmg xde ape aktivit laen~~ layan2

NadiRah said...

pai:nk join gak??
hehehe

NadiRah said...

IQ: okay.. =)

.waniey jamaludin. said...

nak joinnn

NadiRah said...

wani: UTM blogger jugak??
join lah.. =)

Mamamya said...

mesti lagi meriah gathering kali ni kan...ramai tu... :)

NadiRah said...

mamamya:hehe..kami buat santai2 jer..
tak dpt masakan sedap2 mcam aritu..huhu

farah_kikilala said...

boley jugak rasa nya.. buat awal2 study week.. :)

NadiRah said...

farah: okay... =)

Nur Amira Ramli said...

nicee. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...