TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, February 28, 2011

MALAM RAMAH MESRA ALUMNI FAKULTI PENDIDIKAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

Assalamualaikum semua..
disini Nad nak jemput kepada semua blogger2 UTM..
untuk join event Malam Ramah Mesra Alumni Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia..



ada 30 hadiah cabutan bertuah bakal anda miliki..
Fakulti lain pon dijemput hadir..

makan malam ni anda akan dilayan seperti VIP..
anda akan diserve oleh pelajar UTM sendiri..
ala2 makan di hotel..

satu meja 10 orang..

(sory yer,aku pinjam gambar korang)

ni antara pelayan2 masa dinner tu..

untuk tempahan,sila contact no di poster atas..
atau komen di bawah..
atau message nad di sini

tempahan meja selewat-lewatnya 2 MAC 2011

p/s: Nad pon antara pelayan2 pada makan malam tu nanti..huhuhu

8 comments:

akubersamaCahya said...

subjek katering??? kami takde pun gini dulu hehehe

NadiRah said...

abc: subjek ni baru sem ni wat lain dr sem2 lepas...

azzey said...

Perghhhhhhhhhhhhh..ala2 dinner kat hotel la ni..
p/s: slm kenal

NadiRah said...

azzey: huhuhu..tu lah..best tau ^^

Dda Ly said...

owh mmg ade ye belajar gini?fun jgak kan..:)

meh ke rumah,
~farewell friends~
keep in touch ye..♥♥♥

mas.saari said...

singgah n follow dari gathering bangku kosong..
salam perkenalan~

NadiRah said...

Dda ly: thnks sudi singgah..salam kenal.. =)

NadiRah said...

mas.saari: salam kenalan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...