TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, February 18, 2011

NaNaD dAH aDa teAM FutSaL sEndiRi : TeaM "SEPAK ANGIN!!!"

hyppe!!!
nak story sikit...
sikit jer..

nad dah ada team futsal sendiri..
wahhh!!!!

sume gara2 pertandingan futsal hari 2..
lawan dengan junior dan senior2..
untuk memeriahkan lagi event course sendiri..
nad yang 'terer' sangat nendang bola..
join lah same...

team aku sume memang tak pernah men bola..
malam tu nak bertanding, pagi tu baru bagi nama..

nama team kami "SEPAK ANGIN"
hahahhaa...

result game = KALAH..
hahahha..

tapi bestnyer main..
heppy jer..
so, kitorang nak meneruskan perjuangan dengan buat team Futsal sendiri..
tujuan untuk release tension..
petang2 kitorang main lah..

disebabkan dah berkobar nak main..
jadi collect lah duit nak beli bola...

bola beli kat Al-Ikhsan tu..
huhuhu...

ni lah bola kami pilih...


cantik kan3???

aku pon g lah nak bayar..
tapi sempat tanye...

"ni bola futsal kan??"

orang tu pon jawab..

"eh, bukan....ni bola padang...bola futsal kat depan tu..."

erkk!!!!
malu doh..
siap ambik gambar bola ni bagai kan..
so, aku cover2 lah...

"oh,kat sana yer???"
"terima kasih.."

then kami gelak ar..
adoi!!!
malu jer...

bola futsal tak banyak pilihan..
sume fesyen camni..


ni lah bola futsal...!!!!
cantik gak kan???
ada PINK2 lagi..
girly2...
hahahahaa...

p/s: sape berani lawan team "SEPAK ANGIN"??
mari lah kalau nak rasa kencang ke tak angin nya...
huhuhu...


7 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

wah dasatt1..pemain import terima tak ni..dinaz nk join leh??

NadiRah said...

dinaz: leh2...
tapi xde gaji..hahahah!!!

garfield88_aini said...

bola pertama kalau main pun terasa sayang coz cantik sangat...huhu...

NadiRah said...

aini: hahah!! aah..kotor dah..kih3

N I A said...

wah nad,..comey kot,...pink ckit2,..ok la tue,...rse nak main je ptg nie,...JOM!!,...weekend kosong rse pdg,..
insyaAllah if tak ujan leh lah zati tgk bola wat second time aftr tgk kat blog nad nie,..huhuhuhu,..thank,...

NadiRah said...

zati: jom3!!! nak main tendang2 ni..hehe

bayang2 said...

pas ni leh la aku jadi coach korang.....hehehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...