TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, February 24, 2011

JEJAKA PUJAAN MAHASISWI UTM BAKAL MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN!!!


perghh!!
tajuk memang gempak!!
aku wakil mahasiswi UTM pon turut excited!!!

siapa bakal Penyeri Hidup En Zaki Omar???
Mantan Presiden MPP UTM...

hari tu Mr zaki ada isytiharkan
tentang berita yang menggembirakan..
beliau akan melangsungkan perkahwinan pada
20 MAC 2011

semua orang tertanya2..
siapa bakal isteri cik abang Zaki nih..
aku pon tak sabar2 nak tau..
hehehe...

hari ini..
segala persoalan telah terungkai!!!
wahhh!!!!

Mr Zaki akan melangsungkan perkahwinan dengan...
MASYITAH BINTI MD. HASSAN

teruja2!!!
nak terjah!!!
sape lah yang berjaya mencuri hati Mr Zaki nih..

apa lagi..
ushar FB...!!!


sopan!!!
comey!!!
ayu!!
manis!!!

pandai abg zaki pilih..
hehehe..

akak Masyitah masih menuntut di IIUM...


ni kad kahwin mereka..









alhamdulillah...
satu lagi masjid bakal didirikan..
abg zaki jangan lupe jemput kami student SPH..
sebab adik abang Zaki 1 kelas dengan saya..
hahaha..

p/s: semoga perkahwinan ini kekal ke akhir hayat..
sweetnyer~

rasa nak nyanyi jap..


We’re here on this special day
Our hearts are full of pleasure
A day that brings the two of you
Close together
We’re gathered here to celebrate
A moment you’ll always treasure
We ask Allah to make your love
Last forever




16 comments:

lea said...

stalker gak ko eh
semangat g usya bakal isteri dia...haha

Amy Syaquena said...

cantik orangnya semoga mahligai yang akan di bina akan berkekalan hingga hujung nyawa..

Note : amy follow sini sama , ada masa jemput singgah sinar raudah ye!

Sunah Mohammad said...

oh my!!!!!!! enchek zaki! tak ajak saya ye! huh!

Pembawa_Wacana said...

tahniah in advance untuk enchek zaki...

NadiRah said...

lea: ahahha!!! excited nk tau..
tak sengaja ter'stalker'..hehehe

NadiRah said...

amy: amin~

NadiRah said...

sunah: aip!! jejaka pujaan kak sunah gak ke??kih3

NadiRah said...

PW: hehehe...

Dda Ly said...

wish selamat pengantin baru utk dorg ye..:)

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..♥♥♥

Muhammad Zaki Omar said...

Salam cik dirah dan kwn2 sekalian,

pertama sekali sy ingin ucapkn syukur ke hadrat Allah kerana dikurniakn ruang dan dipermudahkn proses pernikahan ini...

terima kasih atas doa adik2 dan rakan2 semua...moga dgn iringan doa adik2 dan rakan2 semua...insyaAllah mahligai kami ini akan kekal bahagia hingga ke taman2 syurga anNaim ^_^

Maaf kepada yg saya belum sempat jemput secara rasmi....teringin sangat nak jemput personally... walaubagaimanapun sy tetap menjemput semua yg membaca penulisan ini termasuk adik2 di UTM utk hadir ke majlis kami di penang dan juga terengganu pada 4jun nanti...

moga dengan kehadiran korang akan menceriakan majlis kami...insyaAllah... kami berbesar hati menjemput Dirah, adik2 dan rakan2 ke majlis walimah kami seperti dalam kad di atas ^_^

Nasuha Salleh said...

ohh..kte bukn pljr sn
so xkenal
tp tumpg bhgia =D
ngeh2
follow ur blog =p

NadiRah said...

Dda Ly: hehehe...okay2!!
nad smpaikan kat abg zaki..kih3

NadiRah said...

zaki: amin.. wish happiness till jannah...insyaAllah..
thnks jemput kami... ^^

NadiRah said...

Nasuha: hehehe..
xpe2..thnks follow.. ^^

Sunah Mohammad said...

wah! MZO datang komen! hahaha~

NadiRah said...

sunah: hehehe..terkejut jugak mula2..kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...