TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, February 14, 2011

PeRkaHwiNaN daLaM TaMaN di UTM SKUDAI (PART 1)

assalamualaikum semua...
hari ni nanad post pasal wedding..
bukan wedding nad..
tapi persiapan wedding ni..
nad salah seorang yang terlibat tau!!!!

wahhh!!
bangganya...
hehehe..

wedding ni berlangsung sabtu lepas..
12 Februari 2011..
dekat Tasik UTM..
wedding Astrahuda dan Azlan...

kami student cos pendidikan kemahiran hidup terlibat dalam majlis ni..
dalam masa yang sama kami belajar tentang catering dan service para tetamu..

susun atur peranggu meja..
sume lah yang berkaitan..


ha???
tak caye NaNad terlibat??
adeh...
cayo lah woi!!!
nak bukti??


moh!!! tengok samo2..




ha!!!
tu aku ar tu..
tgk!! ngah lap2 pinggan kan??
hehehe...
cayo dah??




ni roomate aku..
cik paten..




yang tudung purple tu kenal tak???
tu cik azizah..
@ lovecokelat...
nak terjah beliau???
klik SINI..








meja VIP..
banyak kali salah susun peranggu meja nih..
huhuhu...




view dari sudut lain..




red carpet!!!
cantik!!!
Nad nak kawin macam ni jugak!!!!




nad nak tema maroon putih pulak lah..
okay tak???
hahhaha...




Today Was a Fairy Tale...




view dari kolam buatan..




sesi snap2 gambar kawan2 pulak..




crew2 yang terlibat!!!
banyak lagi sebenarnya..
ada 20 orang..
10 lelaki, 10 perempuan..


tapi para jejaka segan kot nak snap picture..
huhuhu...


jejaka hujung belah kanan tu ketua kami..
thanks for all of u..


banyak lagi gambarnya..
yang ni time table setting..
majlis start malam..


nak tengok view time malam pulak??
tunggu part 2 ek..
hik3..


p/s: heppy dapat libatkan diri event ni..
yang best, kami dah makin rapat dengan cosmate sumer...



6 comments:

Izzatul Iman said...

tahniah pada yang tolong setup tempat...

cantik!

tahniah juga pada yang kawin...nampak je papan tanda menghala ke utm tu tapi tak gi sebab tak kenal...

me pun blaja lagi... amek cos pendidikan math...tapi under space la....part time...

farasakura said...

wahh bestnyerr...xsabar nak tunggu part 2 XD

baincardin said...

garden concept ni mmg cantik. :)

NadiRah said...

izzatuL :oh..student UTM jugak ek..=)

NadiRah said...

farasakura: tunggu nad collect gmbar sume kay...baru leh update part 2..hehehe

NadiRah said...

baincardin: yup!!!
memang cantik!!!
nanti nad pon nak cmni lah..hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...