TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, February 6, 2011

TELUR, KAMU COMEL!!!

post jam 00:51..
aku sangap tau tak!!!!
dah 3 hari 3 malam aku tak dapat..

aku nak lepaskan malam ni jugak!!!
sangap giler nih..
sebenarnya takde idea nak tulis apa2..

tapi..
disebabkan aku nak layan perasaan sangap nak menulis nih..
aku buat jugak!!!
tak kira!!!

1
2
3
::
::
::
::

oit!!!!
aku cakap jangan kira lah..
haish!!!

malam ni..
nak share photo jer..
photo yang aku rasa cumel lah..
korang rasa apa???

tak dapat rasa??
ngade!!!

rasa jugak!!!!
jom layan~




















Egg Execution






Pull Tab Egg Refreshment

p/s: cube kome lukis telur2 kat rumah tu macam ni..
mesti tak sampai hati nak makan kan3??
hehhe...

eh,orang johor cakap sangap maksudnya ngantok..
kan3???
hehehe..


4 comments:

Penyair Senja said...

kreatifnye laaa kan.....salam hati...:)

NadiRah said...

yup..
salam kenalan jugak.. =)

Qaseh ElyaNas said...

comel sgt telor2 tue :)

anyway nice blog ^^ jom sggah blog vee & follow vee / tinggalkan komen ^^ nnt vee follow awak yer

http://elyanas.blogspot.com/

MaTNaggeR said...

join contest mudah saye =)

http://matnagger-mcnagger.blogspot.com/2011/02/pertandingan-mudah-follower-ke-101-150.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...