TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, February 25, 2011

DiaLoG2 HaNgaT FiLeM HaNtu KaK LimaH bALik RumAh




serius!!!!
sume orang dah kena sampuk dengan hantu kak limah!!!!
aku ingatkan budak2 cosmate aku jer kena sampuk...
rupa2nya, member2 aku kat UKM, UPSI dan lain2..
sume kena sampuk jugak!!!

bukti???
ni dia...

budak UTM






UKM


ha!!!!
ni abang aku!!!






UPSI



sekarang pon siap ada kuiz bagai..
teruja jer sume nak jawab kuiz
APAKAH KARAKTOR ANDA DALAM HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH...

termasok aku!!!
hahahah!!!





ha...
itu lah bukti2 yang aku dah dapat...
menarik!!!!

selepas aku dah siasat...
aku nak wat carta dialog paling top dalam filem hantu kak limah balik umah ni..



pada suatu hari...
burung2 pown berkicauan hari tu...
ada yang bekerja~
ada yang bergembira~



bila kilat sabung menyabung..
lagi sakit usin...
Ngilu tau~


Enjit...enjit semut...
sape sakit naik atas...
enjit2 semut...


aish!!!
sexy pulak kak limah dalam gelap!!!


bukan kushen~
keychain~
tu lah pentingnya English Education...


Keh!!! keh!! keh!!! 


ho ni...ambo nak oyak so bendo ni...
sapo2 ada kencing manis, darah tinggi, gaut, lemah jantung..
dok blake sikit,blake sikit..
kalo aso nak kelik, kelik, kelik...


happy birthday to me~
happy birthday to me~


oh....solle solle...
solle le~
solle solle..
solle le~
solle solle...


sape2 disini..
yang menyokong...
supaya umah kak limah tu kita bakor...
dan kita menang dalam mesyuarat ini...
sila angkat tangan macam saya....



potasium!!! kalsium!!
sodium!!! kalium!!~



kite bakor je!!
kite bakor!!!




aku ini orang indonesia~
kalau nggak penuh ilmu didada..
enggak sampei ke puncak everest~




udah!!
udah dapat..
aku memang pantes!!!
udah aku bilang...
orang indonesia memang begini...


hahaah!!!
korang sume mesti hafal dialog2 kat atas ni kan???


p/s: 1st aku tgk cite ni kat wayang..
then, tgk lagi kat ASTRO FIRST..
tayang 48 jam tu..
then,tgk kat lappy pulak..
memang puas!!!
hahahha~



21 comments:

Lelaki Ini said...

tau xpew..
dialog2 mereka jd perbualan..
tapi sy tak suka cita nieyh!
hehehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..
classmate sy pon dok tiru gaya2 camni..walopon cite dy agak mengarut tp org still suke tgk..

yg paling tip top rasanye pusing2 tangan ala2 mak nyah tu kot..ahahahaha

NadiRah said...

lelaki ini: ala, npe tak suka lak??
best lah~

NadiRah said...

syafiqah: hahah!!
betul3

Aq Waeda,,, said...

hahaha..betul2..penangan citer ni..mmg mantop r!! semua org dok ckp gune dialog tu jr,,paling popular.. "kita bakor je..kita bakor" ahahahaha

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

i loike uocp!!!!! :))

ShafiqIzwan said...

UTMKL pon kene tau. cecite, cecite, kite bako aje. HAHAHAHAHAH.

kay_are said...

banyak nye dialaog hafal.. hebat ni.. paling ingat cer citer cer citer ngan aku ini orang indonesia tu r... pape pun memang lawak!

NadiRah said...

waeda: kite bakor je kite bakor!!!
hahahah

NadiRah said...

ismail putra : i like it!!!
awww~

NadiRah said...

syafikizwan:hahaha!!! tu lah..
sume u lah kene gamaknyer..

NadiRah said...

kayare: hahaha!!
nad tgk byk kali...huhu

Haziq Yaacob said...

ahh..best gila cerita ni..sumpah kalau dapat tgk lagi mmg terbaekk :D

NadiRah said...

jom tgk byk2!!! hahaha~

Miss Orangeee said...

ramai betul yg giler ngan citer ni...
yg best bila Miss O tngk konsert inteam semalam pn...kmpln inteam pn tak abis2 dok ckp
ce citer...ce citer..hehe

Miss Orangeee said...

Cik Nanad kena tag dlm post ni

http://orangeeeworld.blogspot.com/2011/02/aku-dan-tudung-ekspress.html

NadiRah said...

miss orange: hahahha!!!
la,inteam pon same??kih3

►AdamXis◄ said...

Assalam...plawok! plawok ! plawok !...hahaha citer HKL nie mmg pecah perot laa klo tgk...sori lambat inform...td baru jer letak NaNaD dekat bloglist...check dekat homepage www.adamxis.com

NadiRah said...

adamxis: thanks.. =)

Sekamar Rindu said...

salam..

suke lakonan awie tuuu..

:))

NadiRah said...

sekamar rindu: yup!! best~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...