TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, February 10, 2011

FirSt ImpresSioN teNtaNg Ben Ashaari (kipassusahmati abg ben jangan maki aku)

assalamualaikum..
lama giler tak update blog..
dah 3 hari..
kire lama bagi aku..
hehehe...

ari ni..
topik pasal abg ben..
hehehe...

sebonar2nyo..
hari tu..
aku..
termimpi pasal abg den dowh!!!
adoi!!!

oit!!
cop3!!
aku bukan nak ngorat dia ar..
tak tau lah nape mimpi abg ben..
agaknya sebelum tido aritu aku baca blog dia kot..
aish!!!
jangan pikir negetip!!!
abg den dah berpunyo!!!

nak tau mimpi pasal apa???
hehehhee...
nak tau ke???
alalala...
tak yah lah...
malu...!!!

disebabkan aku dah mimpi2 bagai kan..
kono sampuk dek abg ben gamaknyo..
ni tak lain tak bukan lah ni...
mesti pasal 1000 blog ni...
abg ben ni..
cam hantu kak limah pulak..!!!
nak hantui2 blogger pulak kan..
hehehhe..

eh3...
kay3...
nak story lain sebonarnyo..

post ni kira sesi luahan perasaan ar..
tapi 1st sekali..
aku nak mintak ampun dekat peminat kipas susah mati abg ben..
pasal..
hehehe...
baca lah dulu..
baru tau...

kisah nye camni....

pada suatu hari...
burung2 pun berkicauan hari tu..
ade yang bekerje...
ade yang bergembire...

hahahah!!!!

okay2..

dulu...
mula2 berkecimpung dunia blog ni kan..
aku join blog ni sajer2 jer..
tapi makin lama makin syok..
n 1st aku join Blog Pilihan Malaysia..
ala..
yang ujung tahun lepas top tu..

masa aku join BPM tu..
blogger2 lain pon rajin BW blog aku..
aku pon mula mengaktifkan diri..
BW blog2 orang..
time BW ni..
tiap2 kali masuk blog dorang..
mesti ada nama BEN ASHAARI dekat bloglist dorang..
bloglist special lah..
tok blogger2 aktif n top...

aku pon pelik..
aku wat tak kisah jer mula2..
then..
bila BPM semakin hangat!!!
aku dapat tau abg ben buat segmen..
tok tarik pengundi2...
segmen pe yer..
ala..lupe..
nak ushar kat blog abg ben..
dia tak buat pulak blog achieve ikut bulan2..
huhuhu

lepas tu, dekat dashboard home..
ramai giler orang join segmen2 dia tu...
aku bertambah pelik..
then nak tau..
hot sangat ke si ben ashaari ni??
(tak tau pulak kome panggil bro ben time tu)

aku pon menjengahlah blog beliau..
aku klik BEN ASHAARI
biasa jer blog dia ni..
hahahha!!!!
1st impression okay!!!
jgn maki aku..
hehehe...

aku pon tengok..
badan ketul2...
patut banyak blogger pompuan suka!!!
hahahhaa!!!
oit3!!!
jangan marah...

hurm...
muka hensem...
memang sah!!!!
patut ramai giler minat kamu wahai En Ben!!!

aku pon konon2 tak tergugat ar..
tak nak follow...
wahahah!!!
ego???jelez??
tak lah..
saje malas2...
konon2 jual mahal...
hak3..
(eeiii!! memang gedik giler ko nanad!!)

bila dah banyak sangat orang duk teruja dengan si abg ben ni...
aku pon follow lah..
nak tau..
apa yang buat blog beliau ni letup2...

aku follow...
follower ke bape tu aku tak ingat pulak..
sebab time tu aku tak kena sampuk dengan abg ben lagi..
sampai nak buat new post pasal dia kan..
hak3...

sampai lah satu hari tu...
aku berminat nak join segmen abg ben ni..

memang dahsyat sambutannya..
memang ada aura lah abg ben ni..
cam Mawi World pulak..
hahaha...

then baru aku tau..
rupa2nya abg ben ni blogger lama..
kire otai lah..
suka support blogger2 baru..
rajin buat segmen..
tolong2 bloggger2 lain..

kih3!!!
1st impression aku??
tak leh blah kn??

takpelah..
kire kome maafkan aku lah yer...
tau3!!!

time 2 aku tak tau lagi ben ashaari ni sape..
betul lah kata orang2 tua..
"tak kenal maka tak cinta"

eh3!!!
bukan nak cakap aku dah fall in love dgn abg ben lah..
marah isteri dia kang...

dan sekarang..
memang aku dah kena sampukan abg ben sikit..
macam blogger2 lain..
hahahha...
sampukan pertama..
bile abg ben follow aku..
memang aku terkejut...
aish!!!

aku siap buat post...
hahah!!!
klik SINI kalau nak baca...

-PEACE-


4 comments:

Lelaki Ini said...

dia sgt hensem!
blog dia simple tp byk segmen!

niesz said...

hehehe...jg2..nnti ade yg marah..ekekeke..yg psti segmen abg ben sure mantap punyer..ehe..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

NadiRah said...

lelaki ini: yup!!
abg ben ada je idea2 menarik!!

NadiRah said...

niesz: tak sabar tunggu contest 1000 blog..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...