TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, February 20, 2011

GeLOMbaNg NoR HaSruL VS GeLOmBaNg AizUL MaRceLLo

assalamualaikum!!!
sape kenal Nor Hasrul???
dan sape kenal Aizul Marcello???

persamaan mereka...
mereka student UTM...
hehehhe...

kalau aizul..
dia top kalangan blogger kan...
ingat tak macam mana cara aizul promote blog masa join BLOG PILIHAN MALAYSIA???

best kan3???
nad paling suka gambar ni...


gambar PAK SELAMAT!!!!
pak guard kesayangan kami..
hahahah!!!!
nak gambar lagi banyak..
klik entry aizulmarcello

kali ni...
sempena kempen pilihan raya UTM..
Nor Hasrul pon ada kempen tau!!!

tertarik bila aku tengok!!!!
jom layan jugak!!!


budak UTM suke lepak makan ptg sini kot..
tapi aku biasa suke makan pisang goreng kat DESA BAKTI jer..
huhu


ni taska UTM ke ek??


erk...
undi Hasrul lah..
bukan barang kat belakang tu...
huhuhu


hehehe...
uncle2 teksi UTM...


abang2 dan akak celcom pon join!!!!


7E!!!!
meggi cup tu pon dak UTM selalu beli..
hahaha


abang tegas lagi segak pon sokong!!!


hehehehe...
manje2 je gaya...
kih3


Baskin Robbin Jusco Tebrau kot..
kalau Hasrul menang..
belanja voter makan eskem nih!!!!


TGV Tebrau..
sebelum nak tengok wayang tu...
jangan lupe VOTE HASRUL..
hahaha...


Tebrau ke Bukit Indah ek???


Free...
Seafood Chowder + Soft drink..
adeh!!!! sempat gak nak promote kedai dia..


gambar edited by SyawalAwal..

hahahahaha!!!!
menarik kan3???
gambar2 ni sume aku tau kat mana..
pasal sume ni tempat budak2 UTM selalu bertendang..
eh, bertandang...
hahaha...

so!!!!
budak2 UTM sume..
JANGAN LUPA MEMBUANG UNDI

Marilah mari..
kita mengundi..
jangan lupa kewajipan..
pada Universiti..
hehehe...

Nor Hasrul..
Nad promote kamu...
ada apa2 tak???
hehehehe...


14 comments:

ShafiqIzwan said...

semalam diorang calon calon sume ni datang KL promote diri. wah. haha.

NadiRah said...

shafiq: hahaha!!! kempen lah kan...huhuhu..jangan lupe vote tau!!

Sunah Mohammad said...

fuiyyoooo~ akak leh undi tak? :p

NadiRah said...

sunah: tak leh kot...huhuhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

walau tak kenal beliau tp gempak la cara dia berkempen.. kekekekeke

NadiRah said...

lekatlekit: yup!! pandai menarik mahasiswa/mahasiswi..hehe

akubersamaCahya said...

hahaha..
tak penah tau pulak aizul tu dak utm.. kos ape??

hasrul tu mmg buat gitu ke?? dlm UTM pun org tak kenai dia.. yg semgt sampai luar nape?? utk sonok2 eh.. mmg lawak pun..hehehhe.. pape pun good luck!

NadiRah said...

abc: ala..saje je lah kak..utk tag kat FB..

iqbalhakimi said...

fuh..yang ni mmg gempak punya promote..hehe

NadiRah said...

iqbal: hehehehe...tau xpe..bukan takat kertas2 photostat je...huhu

logorithm said...

Penyalahgunaan kanak-kanak! Hahaha!

NadiRah said...

logorithm: hahahah!!!

cik-terompah said...

okey . tahun akan dtg aku nak suh hidupan liar lak pegang poster vote nama terompah .!

NadiRah said...

cik terompah: ahahah!!! ular,rimau,kingkong sume ade...kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...