TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, February 27, 2011

SEGMEN : SAYA DAN NAMA BLOG

Nanad di 'tag' oleh cikkumbang..
untuk join segmen nih..


letakkan URL blog..
ni dia..


kenapa dirahpunyerblog??
sebab ni blog cik NADIRAH punye..
mak aku panggil aku DIRAH..
sebab tu aku letak nama aku..
kan3???
senang aku dan mak ingat URL blog nih..
kih3...

HYPPE CELOTEH MACAM2 DISINI..

HYPE???
kenapa buat header nama tu??
sebab..
dulu aku suka baca komik HYPE!


sapa layan jugak???
angkat kening...
hehehe..

tapi sekarang tak dah..
sekarang suka layan Novel..


kalau cuti sem lah..
ngah study nih memang tak sempat sangat nak layan...
kalau nak layan pon, nanti roomate den marah..
suruh baca buku pelajaran dan buat esaimen lagi bagus...
kih3..

CELOTEH MACAM2 DISINI...
sebab blog ni sume bende aku cerita..
tentang dunia sekeliling aku..

ada gak tergerak ati nak tukar nama header tu nanti..
nanti2 lah kot..

okay!!!
kena tag ek..
aku tag..


nak join jugak segmen ni???
klik banner atas tu kuat2!!!


5 comments:

belog saya a.k.a naz said...

hee~
tenkiu dear..
makin dekat final makin banyak tag naz dapat ..hahahahadoi ..:D

NadiRah said...

naz:kih3...lawan2 tag lah..huhu

Alinkiwi said...

huhuhu...senang ingat nama blog...dah angkat kening..tanda minat baca hype gak...tapi kalau baca novel..memang lemah giler..sebulan blum tentu habis..;p..thnx for joining...=)

NadiRah said...

alinkiwi: same2.. =)

cik kumbang said...

tq nanad...hihihi~
^__^

baru tahu keunikan nm belog nanad...wink3~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...