TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, February 27, 2011

BILA MUHAMMAD ZAKI OMAR FOLLOW AKU..HUK3..SOGAN DEN!!!




ingat tak post yang hangat dan gempak aku buat hari tu???
yang pasal..


yang tak baca lagi boleh klik tajuk tu yer..

huk3..
tajuk tu mendapat rating yang tinggi..
ramai yang sudi baca..
tenkiu2..
siap masuk list HOT and SPICY dekat sidebar blog nih...

termasuklah En Zaki Omar..
dia baca post pasal dia lah..
malu eden sebab kantoi kan..


Abg zaki pon follow aku jugak..
huhuhuhu...
tenkiu yer abg zaki..
sebab sudi baca karangan yang tak mengikut tatabahasa nih..

tapi rasa segan pulak..
sebab apa??
sebab aku ushar lah abg zaki punya blog..
aku memang dah lama follow..
then aku nak ushar gak..
blog sape2 lagi dia follow..

ni hasilnya..


right klik untuk tumbesaran..

ha!!!
sume blog2 ilmiah..
blog aku???
hehehehe...

blog aku jer kurang ilmiah..
takpe ek Abg zaki...

blog saya cite pasal pape tah...
suke2 jer..
ehehehe...

p/s: thanks sebab abang zaki dah jemput kami datang wedding nanti... ^^


5 comments:

Sunah Mohammad said...

hahaha~ tahniah la ye~

NadiRah said...

sunah: hak3

N I A said...

hahahaha,..kan da malu,...poyo je nad nie,...(^^)

NadiRah said...

zati: ehehehe~

Muhammad Zaki Omar said...

haha...den pun sogan jugak nadirah tulis2 cmnie huhu...

thanks for the wish nadirah....wish u happy always too :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...