TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, February 19, 2011

PANAS!!! NAMA SEBENAR BEN ASHAARI.. PENDEDAHAN EKSKLUSIF!!!




assalamualaikum...
kome2 sume pernah tak terpikir nak tau nama sebenar BEN ASHAARI???

BEN tu stand for apa yer???
memang tak dapat nak teka..
tapi selalu gak aku terpikir..

kebetulan malam tadi aku online fb..
dan abg ben online chat pulak..
aku cuak2 gak nak tegur..
tapi disebabkan pernah dicabar oleh lovecokelat untuk try tanya dengan abg ben..
aku pon test..

kalau abg ben tak balas pon takpe..
aku paham..
mesti ramai yang chat dengan dia..
mungkin susah nanti..

then aku test..



uit!!! abg ben balas lah..
okay2!!
aku nak tanya nih...


ha!!!!
excited tak????


aku pon excited nak tunggu jawapan beliau...


scroll bawah lagi kalau nak tau...
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::


lagi....!!!
surprise nih!!!


::
::
::
::
::
::
::

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::



hhahahaha!!!
rahsia okay!!!
mana boleh bagitau..
kalau nak tau, kome tanya mentua abg ben..
tanya sape name menantu deme..


hahahahha...!!
jangan marah tau!!!




16 comments:

alinac lover said...

hahahah yong tahu :)

NadiRah said...

alinac: apa dia2???hehehe

nelly said...

Nelly pun tak tahu
haha

Ujang9897 said...

nama sbnr dia BEN10..=)

NadiRah said...

nelly: hahaha!!

NadiRah said...

ujang: tu lah..nad panggil ben10 jelah...

nur said...

Ben Ali?
Jemput ke:ALL IN ONE

NadiRah said...

nur: ben ali??

Sunah Mohammad said...

hahaha! nakal ye nad! :p

Nordin said...

benjamin ashley

NadiRah said...

sunah: hehehe...smpai skarang tak tau nih...

NadiRah said...

nordin: teettt!!! salah...huhu

Shahazrin said...

ben10 11 12

NadiRah said...

shahazrin: hahaha!!! byknyer ben..kih3

logorithm said...

Hahaha! I tau nama sebenar Ben. Glamour I tell you! ;-)

logorithm said...

Actually Nad boleh tengok name card Ben kat sini: http://logokoko.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...